reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Witajcie:-)
W końcu deszcz przestał padać,hihihi-ciekawe ile to potrwa?:-D
Dziś wybieramy się z mężusiem na dni Sosnowca-trzeba troszke zaszaleć-zwłaszcza,że w niedziele znowu idzie do pracy:wściekła/y:
Zresztą teraz też go nie ma w domu-pojechał rano do kumpla i przepadł:-D
A ja dziś nic nie robie-obijam się-jeszcze nawet nie zabrałam się za sprzątanie ale nie chce mi się.
Jeden dzień lenistwa też się należy,hihi

Miłego dnia;-)

reklama
Cześć Kunda:-) A w jakim miejscu w Dąbrowie mieszkasz?

agula no pochwal się jak tam po dniach Sosnowca , pewnie poszalałaś:-)

Ale upał , co nie dziewczyny? Ale przynajmniej wolę to niż deszcz non stop:-)
Wreszcie nam się prawdziwa wiosenno letnia pogoda zaczęła:-)

Reghina na tucznawie

a z pogody to ja sie ciesze bo w koncu dzieci moga wyjsc sie poszalec a nie tylko siedziec w domu

Kunda - Dąbrowa Górnicza Tucznawa- mam miłe wspomnienia związane z tym miejscem, jeszcze ze szkolnych lat:-) Miało sie tam parę koleżanek:-)
Dzieciaki wreszcie mogą się wyszaleć na podwórku to fakt, ale dzisiaj to jest masakrycznie gorąco:szok: Ja wyjdę z moją dzidzią dopiero po 16 , o ile nie będzie miała gorączki, bo coś ją gardziołko przyłapało:baffled: A mój starszy syn szaleje nad morzem , pewnie wróci opalony jak murzynek:-)

reklama
Do góry