reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Witajcie:-)
W końcu deszcz przestał padać,hihihi-ciekawe ile to potrwa?:-D
Dziś wybieramy się z mężusiem na dni Sosnowca-trzeba troszke zaszaleć-zwłaszcza,że w niedziele znowu idzie do pracy:wściekła/y:
Zresztą teraz też go nie ma w domu-pojechał rano do kumpla i przepadł:-D
A ja dziś nic nie robie-obijam się-jeszcze nawet nie zabrałam się za sprzątanie ale nie chce mi się.
Jeden dzień lenistwa też się należy,hihi

Miłego dnia;-)

reklama
Cześć Kunda:-) A w jakim miejscu w Dąbrowie mieszkasz?

agula no pochwal się jak tam po dniach Sosnowca , pewnie poszalałaś:-)

Ale upał , co nie dziewczyny? Ale przynajmniej wolę to niż deszcz non stop:-)
Wreszcie nam się prawdziwa wiosenno letnia pogoda zaczęła:-)

Reghina na tucznawie

a z pogody to ja sie ciesze bo w koncu dzieci moga wyjsc sie poszalec a nie tylko siedziec w domu

Kunda - Dąbrowa Górnicza Tucznawa- mam miłe wspomnienia związane z tym miejscem, jeszcze ze szkolnych lat:-) Miało sie tam parę koleżanek:-)
Dzieciaki wreszcie mogą się wyszaleć na podwórku to fakt, ale dzisiaj to jest masakrycznie gorąco:szok: Ja wyjdę z moją dzidzią dopiero po 16 , o ile nie będzie miała gorączki, bo coś ją gardziołko przyłapało:baffled: A mój starszy syn szaleje nad morzem , pewnie wróci opalony jak murzynek:-)

reklama
Do góry