reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Dzień doberek:-)
Troszku mnie nie było ale mam ograniczony transfer-moja starsza córa ogladała świnke Peppe na youtube i przekroczyła.
Pogoda nadal koszmarna ale przynajmniej już nie pada.
Dzieci narazie w miare grzeczne,to mam chwilke,żeby poklikać-to moja jedyna rozrywka;-)
Męża praktycznie wogóle nie ma w domu-ale już po mału się do tego przyzwyczaiłam-chociaż tak troszke pustawo bez niego-nawet nie mam z kim pogadać.
A co do nowego miejsca-to nie wiem kiedy się tu przyzwyczaje-oprócz tego,że mieszkanie większe,to nic mi się tu nie podoba:-(-nie ma znajomych,sąsiadów.
Jeszcze jak było słoneczko,to siedziałam z dziećmi w ogródku a teraz?kisimy się w domu:-(
Miłego dnia Wam zyczę:-)

reklama
hej:-)
agula a gdzie ty sie przeprowadziłaś, na jakie osiedle? My dzisiaj wyszłysmy z domu bo nie padało przez chwilę , także moja mała spacerek zaliczyła:-)

a my sie ciaplaliśmy wczoraj w kałużach tzn skakaliśmy sobie po nich, dzieciaki miały mega frajdę, dzisiaj jeśli nie będzie padać to powtórka z rozrywki :-D

Witam sobotnio:-)
Dziś pieknie świeci słoneczko,mój wrócił wczesniej z pracy,to wysłałam go do ogródka,żeby trawke wykosił,będzie można huśtawke rozłożyć i bujać się :-D
Pati też w ogródku-przesadza mi kwiatki,hihi-podejrzewam,że nic z nich już nie będzie.
Dziś wykopała mi pomidorki koktajlowe-a tak się cieszyłam,że rosną;-)
Karola właśnie usypia-mam czas dla siebie;-)
Reghina teraz mieszkam prawie przy samej straży pożarnej,hihi na Klimontowskiej:-)i oprócz tego ogródka,to nic mi tu nie pasi-przynajmniej narazie.

Miłego,słonecznego dnia życzę:-)

hej , a co tu tak nikt nie pisze , smutno tu. Ciekawe gdzie sie podziała Orange?

agula niestety nie znam okolic w których mieszkasz , ale jeśli jest tam ogródek to juz bardzo duzy plus , zwłaszcza jak masz dzieciaczk:-)

Ja mieszkam na wielkim osiedlu i moge sobie co najwyżej na plac zabaw pójsc , gdzie jest więcej betonu niz swieżej trawki:-)
Albo na balkonie posiedzieć:-)Zawsze marzyłam żeby mieć balkon i w moim nowym mieszkanku jest:-)

A jesli chodzi o kwiatki to moja mała też się nimi baardzo interesuje- tymi doniczkowymi:-):-) Miałam włożone takie fajne zaszczepki , tak zaczęły już rosnąć, ale moja ogrodniczka Lenusia powyrywała wszystkie:-)
Jak tu nie kochać tych dzieciaczków:-)
Pozdrawiam, u mnie właśnie znowu zaczęło lac:wściekła/y:

Witam
Coś omijam kompa wielkim kołem-brak weny do pisania
Nic mi się nie chce robić,ta pogoda doprowadza mnie do szału:wściekła/y:
Rano było słoneczko,a teraz znowu się zachmurzyło i non stop pada deszcz-ciekawe kiedy to się skończy???
Jeszcze mojego wysłali do powodzi i nawet nie wiem kiedy wróci?
Normalnie wszystko mnie wkurza:wściekła/y:

Dobrze,ze chociaż dziewczynki grzeczne;-)w miare,hihi
Miłego dnia zyczę

Hej:-) Nie mam ostatnio weny do pisania:-) Troszku zaniedbałam forum:-) No ale cóż taki urok bycia mamą, że na pierwszym miejscu trzeba sie dzieciaczkami zająć:-)

Mojej Lenie idzie pierwszy ząbek:-) Troche pózno , ale lepiej pózno niz wcale:-)

A starszy syn jedzie w poniedziałek na zielone kolonie:-) Także mam huk roboty:-)
Pozdrowionka, piszcie dziewczynki , piszcie:-)

Ooo, ktoś mi podziekował za post:-):-) Jestem ciekawa kto to taki:-)Bardzo mi miło:-)

Ostatnia edycja:
Hej:-) Nie mam ostatnio weny do pisania:-) Troszku zaniedbałam forum:-) No ale cóż taki urok bycia mamą, że na pierwszym miejscu trzeba sie dzieciaczkami zająć:-)

Mojej Lenie idzie pierwszy ząbek:-) Troche pózno , ale lepiej pózno niz wcale:-)

A starszy syn jedzie w poniedziałek na zielone kolonie:-) Także mam huk roboty:-)
Pozdrowionka, piszcie dziewczynki , piszcie:-)

Ooo, ktoś mi podziekował za post:-):-) Jestem ciekawa kto to taki:-)Bardzo mi miło:-)

To ja Ci podziękowałam,hihihi
Ja w końcu zadowolona,bo mój wrócił do domu:-)-nomalnie nie moge się nim nacieszyć;-)

reklama
hehe wavejka , ty to masz pomysły z tym sprawdzaniem:-):-) A zauważyaś , że mamy niemal identyczny suwaczek? Chyba mamy podobny gust:-)

agula ja ci tez podziękowałam za post:-) Fajnie , że twój mąż już wrócił, nacieszcie się sobą ile się da:-)

Do góry