reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

reklama
kera244 dziękuje bardzo za zaproszenie :) ale Ty śliczna jesteś!!!!! piękna kobietka :) piękny synek :) przystojny mąż :) tylko po zazzdrościć :) wpadam w całkowity dól i kompleksy .................. bylyśmy w tej samej klinice na usg. mam pytanie gdzie rodziałaś i jaki lekarz prowadził ci ciąże ??

megi ja Cię skądś znam, ale zabij mnie nie wiem skąd. Co śmieszniejsze kojarzę też Twojego męża... Przypomnij mi w jakiej klinice na usg się widziałyśmy. Ja chodziłam w ciąży do dr Mniszka a rodziłam w Katowicach na Raciborskiej (byłam umówiona z położną), jeśli chcesz jakieś namiary to służę. Byłam mega zadowolona.

A reszta co tak się leni? Pisać, pisać bo pewnie dużo się działo.

Pozdrawiam wszystkie i zmykam kąpać małego

Cześć kobietki!

Ja się melduję po świętach :-)Jak zwykle minęły za szybko :wściekła/y:Pierwszy raz nie wiem co mam napisać, bo za dużo by tego było :tak:a poza tym jakoś tak nie mam weny :sorry2:może jutro się rozkręcę :tak:

kera to koniecznie daj znać co Ci lekarz powiedział! To mój link do nk Logowanie do nasza-klasa.pl

Chyba jeszcze nigdy nie napisałam takiego krótkiego posta :-)
Piszcie dziewczynki co tam u Was!

Buziaki!

kera244 miałaś usg w centrum medyczne k. sodowski na opolskiej w katowicach kiedyś się to centrum znajdowało. ja byłam w tym centrum dopiero na usg drugiego malucha. teraz się przenieśli do Katowic na piotrowicką i na drugim usg też tam byłam. ja chodze do dr. Dudkiewicza, a usg w tym centrum miałam u dr. Cnoty:) bede rodziła w tychach w wojewódzkim szpitalu.

kurcze święta i po świętach i ta pogoda jeszcze najlepiej zostało by się w łóżku !!:)

pozdrawiam kobietki !

kera244 ty rocznik jestes 88 tak ??? niestety ja cie nie kojarze, ale o dziwo mamy pare wspólnych znajomych.... ale coś mi się kojarzy twój mąż ale nie wiem czy to on był .... Może był na ślubie i jako gość zaproszony u Doroty Janus i Grzegorza Bronickiego ??? to było w wrzesień 2006 rok.??

aaaaahhhh kobitki przepraszam nie złożyłam Wam życzeń!! :sorry:
ale wszystkiego najlepszego po Świętach :-D

jak ja wypoczęłam Mrrrr :-) mąż mi dogadzał a ja leżałam do góry fasoleczką i w nosie wszystko miałam SUPERrr :-)

widzę że tu się dziewczyny kojarzą :-) a ja kurcze dalej się gubię! jakos nie mogę sobie Was spamiętać aż wstyd :wściekła/y:

megicarpenter tak ja jestem rocznik 88, nie byliśmy w 2006 roku na ślubie o którym piszesz (chyba że mąż był sam a ja o tym nie wiem ;) ), może po prostu Twoja twarz wydaje mi się znajoma.

A tak wogóle to mój mały zaczyna wariować. Jakiś taki nienajedzony jest, więc wysłałam męża po mleko modyfikowane. Kupił Enfamil. Próbuję dokarmieć nim Krystiana ale wypluwa wszystko. Próbowałam dwóch różnych butelek, łyżeczki, nie chce pić i koniec. A jak wcześniej pisałam mało przybiera na wadze więc jutro pewnie lekarz zaleci mi dokarmianie. Nie wiem jak to będzie. Nie mam już do niego siły. Od urodzenia jest karmiony tylko moim mlekiem więc to mu pewnie nie smakuje
A Wasze dzieciaczki od razu polubiły butelki, czy też nie chciały z nich pić?

DomiK jak znajdziesz chwilkę to zacznij się rozpisywać jak po świętach bo nie ma co czytać.

zakazana Ty się odnajdź i też melduj co u Ciebie.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki i dzieciaczki.

no to faktycznie :) nie znamy się:) twój mąż bardzo był podobny do takiego chłopaka jednego :) z tego wesela :) no to nie jestem tutaj najmłodsza :)

aha i powiedz swojemu mężowi :) ze o tak piękną kobietkę trzeba dbać a nie narzekać :)

a ja się w święta gościłam :) haha a teraz bym tylko lezała i leżała :)

reklama
To leż megi puki możesz, bo jak urodzisz to nie będziesz miała na to czasu:-D. Dziękuję za tyle miłych słów, choć wcale tak nie uważam.
pozdrawiam

Do góry