reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

olimama wiadomo już czy chłopczyk czy dziewczynka ?? :)

nie chciałam nastraszyć nie bój sie:) na pewno wszystko jest w porządku :)

Layla ja mam nadzieje ze moj maluszek pojawi sie wczesniej a nie bede czekała na niego az do 20 maja:) tylko moj tata chce, żeby się nie spieszył bo on urodził sie 23 maja :) <lol>

reklama
Hej :-) Dziś jestem trochę pózno ,, bo moja mała cos nie chciała zasnąć, musiałam się troche pomęczyć aby zasnęła, och a dzisiaj to już totalnie padam na pysk:-)
Ide zaraz w kimonko ,dzisiaj razem z kuzynką zrobiłysmy sobie wycieczkę po bibliotekach w poszukiwaniu ciekawych ksiażek i nałaziłam się , że szok:-) Ale zdobyłam pare fajnych ksiażeczek:-)

Dziewczyny ja rodziłam w Katowicach na ul Raciborskiej , było super, u mnie Dąbrowa nie wchodziła w ogóle w grę a o Sosnowcu tez słyszałam różne rzeczy niefajne, jejku jak mi potem brakowało tego mojego brzuszka, lubiałam go:-)
To ja wszystkim ciężarówkom na forum życzę jak najmniej stresu no i pomyslnego rozwiązania:-)
Spadam , pa!:-)

Cześć dziewczyneczki!

To ja też przesyłam namiary na nk :-)

Logowanie do nasza-klasa.pl

cosmolady
wysłałam Ci zaproszenie.

Ja rodziłam w Zawierciu ze względu na to, że w administracji pracuje moja teściowa. Wspominam to bardzo sympatycznie, bo naprawdę nie mogę mieć nic do zarzucenia. Miałam pojedynczą salę z własną łazienką - FULL WYPAS ;-)

megicarpenter to miałaś trochę tych badań, ja też brałam duphaston na potrzymanie... fajnie by było, jakby Twój synuś się urodził w ten sam dzień co Twój tata :tak: a wybraliście już imię?

Layla a Igorek Ci sam nie zaśnie? Musisz go nosić? Kurcze to musisz być potem padnięta :szok:

Reghina Ty to jesteś nocny marek!! Ile Ty śpisz?

Miłego weekendu dziewczynki!

Witam dziewczynki z rana,pogoda paskudna,śniegu napadało :(:(
Pije poranną kawkę a później będe sie zbierac do pracy-ale mi sie nie chce-mam leniusa pospolitusa :D
Reghina a jakie książki lubisz czytac?ja lubię czytac ale nie mam za bardzo na to czasu.Może polecisz mi jakąś fajną książke,która wywarła na Tobie wrażenie.

reklama
DomiK wysyłam ci zaproszenie :)

życzę miłego dnia :) a teraz ide sprzatać całe mieszkanko :) odezwę się później :)
fajnie by było :) a coś mi się wydaje ze będzie troche wczesniej :) ale kto wie :)

a będzie miał na imię Franek :)

Do góry