reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

madie to dobrze:tak:

no niby sie pozbylismy ale policzki czerwone,nie wiem po czym, je nutramigen, kaszke ryzowa z jablkiem, na obiad indyk ryz marchewka, jablko no i dostal dzis banana,a moze to jeszcze po pomidorku
ech szkoda gadac
ale kupilam emolium do twarzy, moze zejdzie...

reklama
składam wam życzenia :)

Wiem - to jest dla Was szok, że znowu mamy Nowy Rok! Niech będzie radosny, niech się zacznie mile, i niech Wam przyniesie same szczęśliwe chwile. Niech moje życzenia, spełnią się co do joty. Niech ominą Was kłopoty. Bóg da wszystko co potrzeba, poprowadzi wprost do nieba.:)

zycza Megi Franek i moj M.

witajcie!!;-)
ostatni dzien roku, my po spacerku w sniegu padajacym,ale fajnie, a wiec
zorem imprezka, takze skladam zyczonka udanej zabawy i szczesliwego nowego roku!!:tak:

co tam u was dziewczyny?
madie jak sie czujesz????

Witajcie Dziewczyny.

Chciałam przedstawić Wam nowego członka mojej rodzinki:-). Gabrysia przyszła na świat 21.12.2010 o godz.11:30. Waga 3550g i 57cm:-)

Niestety przyszło nam spędzić święta w szpitalu :-(. Malutka tak śpieszyła się na świat, że pękło mi krocze (pomimo nacięcia). Ale już od trzech dni jesteśmy w domku.

Życzymy wszystkim tego co najlepsze w nadchodzącym roku 2011:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Gratulacje.

Moj maluch chce jednak byc ze stycznia, nie spieszy mu sie na swiat. Smiejemy sie nawet, ze czeka na wiosne na powrot taty :tak:

Jeszcze raz- szczesliwego nowego roku!

Do góry