reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

reklama
Prosze mnie nie odsylac co chwile na porodowke... Obiecalam, ze dam znac, to dam.
Na forum sie pojawiam rzadko, bo gdzie sie nie pokaze, to jestem zasypywana wiadomosciami/smsami/telefonami z pytaniami czy juz urodzilam. I wielkie zdziwienie wszedzie "no jak to jeszcze?!". Wiec wybaczcie, ale naprawde mam juz dosc. Jak tylko slysze dzwiek telefonu, to az mi cisnienie skacze, zwlaszcza jak widze na wyswietlaczu "tesc" albo "tesciowa". Non stop "a rodzisz?", "a czemu jeszcze nie?" i wysluchiwanie, ze przeciez siedze w domu, to jak ja sie moge nie czuc dobrze?! A czuje sie po prostu zmeczona, zwlaszcza psychicznie.
Numer telefonu do K_aralajny mam, wiec bede informowac. Trzymajcie sie dziewczyny.

oj madie kochana wiem co czujesz, ja mialam termin na 7-8 marzec a skonczylo sie 16 wiec naprawde rozumiem doskonale, nic trzeba sie spiac i wytrzymac,a do terminu jeszcze 2 dni wiec moze akurat:tak: zycze ci tego!

pawelek jest na spacerku z tatusiem, ja w domku odpoczywam, wieczorem wczoraj bylismy na zakupach i padlam, polowy rzeczy i tak nie kupilam bo zapomnialam a polowy nie bylo, generalnie porazka, wszystko wykupione! ale dzis jest lepiej mam dzis urodzinki wiec czekam na jakas niespodzianke, mam nadzieje ze sie doczekam;-)

milego dzionka!!:-)

Co tam slychac?
Spac nie moge, ale jeszcze sie nic specjalnego nie dzieje. Gdzies mnie tam troche pobolewa, jakies skurczyki od czasu do czasu, ale nic poza tym. Tak juz od kilku dni. Zobaczymy jak to dalej sie rozwinie. "Musze" sie wyrobic do poniedzialku, bo mama do pracy na 14. i bede zostawac sama na te 9godzin. A to juz za duzy stresior jak dla mnie.

witam
jedziemy dzis do -w-wy na likend, do rodziny

madie jakby co pisz ja na pewno dam znac...

ale sama pisalas ze w pon masz sie zglosic do szpitala? jak pojdziesz po terminie to bankowo cie zostawia wiec bedziesz pod opieka, powodzenia zycze i milego likendu!!

dzien dobry:-)

tyle mnie nie bylo a tu nic nie naskrobane? dziewczeta gdzie wy?

u mnie fajnie, czekaja mnie przygotowania do slubu bo sie w koncu zdecydowalismy, na marzec jesli damy rade...

milego dzionka!!:tak:

reklama
Do góry