reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Reghina jestem za :) Trzymam kciuki za teściowe spotkanie:)
Ja u alergologa bylam na Kasprzaka i bardzo mądry facet mi się wydał w przeciwieństwie do pediatry, natomiast jeśli o dermatologa cudotwórcę polecam Panią Datta-Adamczyk ( lub na odwrót) z Sosnowca:)
Karalajna u nas przy ząbkach płakała 11 godzin non stop:) Zęby u nas koszmar a mamy dopiero 8:( Aż się boję myśleć o następnych:(

reklama
morka na kasprzaka tzn w dabrowie gorniczej? z nfz czy prywatnie?

tak w ogole to witam:-)

nocka okej ale pobudka o 5.45:szok:, teraz zasnal a ja juz wykonczona teraz to dopiero jest hardkor od czasu jednej drzemki

co tam u was??

karalajna no ja moje dziecię na Sylwestra też sprzedaję dziadkom i też się zastanawiam jak to będzie bo już ze dwa razy miałam sytuację że my wyszykowani do wyjścia a tu dziecko nagle bunt, poza tym własnie Lenusia też dwa ząbki na wylocie ma, ale mam nadzieje, ze będzie dobrze:-) I że pozwoli się starym zabawić:-)

morka jest ok z teściami:) Mam mniej roboty przy dziecku, bo dziadki cały czas zabawiają:-)My mamy dopiero 6 ząbków, dwa kolejne w drodze:-)Też nie było łatwo, ale 11 godzin płaczu współczucia , biedactwo sie nacierpiało a i wy jako rodzice też swoje przeszliście, oby kolejne ząbki wyrzynały się bezstresowo:-)

witam po Swietach

a u mnie swieta bardzo szybko minełły :( szkoda :( w wigilie bylismy u mojej mamy tzn w bedzinie :) posiedzielismy był tez moj tata wyszedl tylko na 5 godzin :( w pierwszy dzien bylismy u mojej cioci a w drugi dzien poszlismy do tesciow :) teraz siedzimy sobie w domku z frankiem i mezem :0 no i sylwka pewnie spedzimy z moja mama bo siostra bedzie w budapeszcie z chlopakiem ... i pojedziemy do taty

Madie trzymam kciuki za ciebie i malenstwo cały czas kibicuje :) daj znać jak juz sie zacznie :)

reghina wredziorze na zamknietym tez sie odezwij :p bo wysłałam link ze zdjeciami Franka :)

Morka witamy na forum :)

Biedny Pawełek :(

teraz mam wolne wiec bede wpadac czesciej i pisac :) obiecuje :):)

ja jestem niewyspana, pawel wstal po 5 a ja wrocilam do domu po 12 wiec wiecie jak jest, zaraz kolejna kawa pawel obiad i na spacerek mykamy, potem chrzestna przyjedzie

madie a ty gdzie?? rodzisz??;-)

Nie rodze. Ale jakos nie mam weny do pisania.
Wczoraj upadla ostatnia nadzieja na to, ze maz wroci na rozwiazanie :-(
No i jeszcze 3,5 miesiaca bez niego... Ech... :-(

reklama
Tak, juz jestem po. Generalnie wszystko OK, nic sie nie dzieje. Jedynka juz otwarta, wiec jakby sie cos dzialo to tam. Zwolnienie do terminu porodu dostalam i tyle w zasadzie.
A u Was co tam? Wysypki sie pozbyliscie?

Do góry