reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

:zawstydzona/y:O ja Cię jak ja tu awno nie byłam:zawstydzona/y:

Madie ale zazdoszcze porodu, ja bym chciała już druga dzizie:tak:

Wavejka a ja widzę że ty tu sie czesciej pojawiasz niz tam, oj ty oj ty:szok: wiesz ze my cie znalezc :-D

Reghina ja też potwierdzam, że Amadeo to przystojniak, szkoda ze nie mam cory :-)

Morka ja też mam małego styczniaka w domu :tak: z 13, ale jak dla mnie to był najszczęśliwszy dzień w zyciu:-):tak:

Dziewczyny mojej siostry syn jest alergikiem i tez zawsze lekarze mowili skaza bialkowa, tylko ze on na bialko nie ma uczulenia i szybko sie u iego to zmienia, nagle wyszla mu alergia na orzechy, ktore wczesniej jadl normalnie, a pewnego dnia zaczął się dusić. jak był malutki to wyglądał okropnie z tą skórka, cały podrapany, męczył się strasznie, ale teraz ma sliczna skore i z tego co pamietam to smarowali go masciami robionymi w aptece, teraz ma 4 latka i skore od pona dwoch lat ma ładną, czasem jak zje coś z "E" to go swędzi....

Morka w polowie wiem co czujesz bo ja mam rodzine w Lublińcu i moje dziecko tylko czasem moze sie pobawic z kuzynami a uwielbia dzieci, jak do siostry jade to mam caly dzien spokoj bo mój dzidzioł jest tak zajety zabawą...a w domu zostają tylko nudni rodzice:-D

reklama
morka a skad dokladnie jestes z Dąbrowy?:)

BIBI hihihi ostatnio nie miałam wogole czasu wiec niegdzie nie zaglądalam, ale poprawie sie :D

karalajna.. to super ze Pawełkowi smakuje to mleczko

a ja dzisiaj ważyłam Laurę i klocek wazy juz 11 kg ... :D tak dla porównania Amelia ma 3,5 roku a wazy 13,800 :p:p

Ja z samego centruma:tak:A dostrzegłam teraz że ty już masz dwójeczkę:-)
Ja też Madie zazdraszczam:) Cudownie się czekało. Ja bym mogła w ciąży całe życie ale czy życie chciało by ze mną?:sorry2:
Wavejka aleś mnie pocieszyła ja myślałam że tylko moja taka wieeelka:)

morka a gdzie chodzisz do alergologa?? bo jesli do tego w poradni przy szpitalu w sosnowcu to sie nie dziwie, chlop jest beznadziejny... pawelka nawet nie obejrzal, zdziwi sie jak mu powiem na nastepnej wizycie ze to skaza bo on w ogole nic nie podejrzewal... a nam po nutramigenie zeszlo cale uczulenie

zawsze mozesz fotke zrobic i pokazac panu doktorowi... :)

nasz pawel teraz dietka i od 2-3 miesiecy 10 kg i ani grama wiecej...

k_aralajna w Chorzowie jest dobry alergolog jak chcesz to mogę dać namiary.dobrze, że Pawełkowi smakuje mleczko, oby szybko mu wszystko minęło.

Filipek też ok 10 kg, ale on od ponad 3 miesięcy praktycznie nic nie przybierał, a dodam, że jak był mniejszy to też fajny klocuś z niego był

Morka, a Twoja córeczka ile waży? A jak ma na imię?

hej dziewczyny, ale pospałam dzisiaj...:)
ja jutro ide z Laura do lekarza, bo na siatce centylowej wychodzi ze ma nadwagę.. :/ fakt je jak dzika i wszystko co jej się da...
dzwonilam dzisiaj na klinike do zabrza zeby zapisac Laurę do kardiologa i co? i dupa:/ termin marzec 2011... zrobilam chaje ze dziecko wypisane od nich z OIOM i wogole u nich prowadzone a taki odległy termin.. i jakos po mojej akcji termin mamy na pierwszy tydzien stycznia :p:p

Ale sie dziewczyny rozpisaly :) W koncu.

U nas leci. Generalnie OK, chociaz zdarzaja mi sie gorsze dni, kiedy sie ruszyc nie umiem, bo cala miednica boli. Ale staram sie prowadzic ostatnio dosc stacjonarny tryb zycia i nie jest tak zle. Mam jeszcze w tym tygodniu kilka spraw do zalatwienia, ktore wiaza sie z wyprawa z domu, ale mysle, ze wyrobie sie w 2-3 dni ze wszystkim i z glowy.

Wavejka, z tym przewijakiem to sie na razie wstrzymam. Planowalam kupic, ale pozniej doszlam do wniosku,ze sobie na razie odpuszcze i zobacze jak to bedzie funkcjonowac bez niego. A dokupic zawsze mozna. Tak wiec jesli moze u Ciebie jeszcze troche pozalegac, to dam znac jak juz bede "po" i sie jakos dogadamy ;-)

bibiana na razie sie wstrzymam z tym alergologiem bo trafilismy na dobrego pediatre:tak: i dobrego dermatologa

a do poradni pojde z wynikami co by nie bylo, mozliwe ze tam zrobia nam jakies testy ale jeszcze zobaczymy co z tego wyjdzie:tak:

Hej dziewczyny , święta i po świętach, czekamy teraz na Sylwka:) Gdzie sie wybieracie? Bo ja robię imprezę w domu, jak cos to zapraszam:-)

morka
fajnie , że jesteś z Centrum, ja z Mydlic , pewnie, że sie możemy spotkać, wavejka tez jest chętna, to zgarniemy jeszcze jakieś mamusie z Dąbrowy i będzie super:-)

wavejka ano widzisz na zdjęciach piekny jak aniołek a na zywo diabełek ten mój synuś...to co kiedy robimy spotkanko?

Do mnie dzis przyjezdzają teście na tydzień:) Mąż własnie wyjechał po nich na stację:) Mam nadzieję , że sie obędzie bez zgrzytów, trzymajcie kciuki:-)

reklama
ja na impreze do znajomych, pawelek zostaje z dziadkami he he zobaczymy;-)
bo jesli zrobi taka akcje jak dzisiejszego wieczoru to kto wie czy w ogole wyjdziemy - plakal 2h! zrobil 3 kupy i teraz spi, mam nadzieje ze to nic powaznego, a jedynie zeby, bo goraczki nie ma...

Do góry