reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

u nas młody nie dość, że budzi sie co chwile z płaczem w nocy to jeszcze rano nie daje spać...
Ile śniegu za oknem masakra. A nam ukradli z klatki sanki tak jakoś z początku zimy

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Regina - ale masz już "dorosłego" synka:tak:
ja to nie moge tak długo nie spać. Jak mała zasypia tak ok 20 to ja o 22 już tne komara:-D I czasem mam wyrzuty umienia bo tyle rzeczy jeszcze powinnam zrobić, a tak mi sie nie chce...
megicarpenter - pojadłaś???;-) ja pod koniec ciąży jadłam jak szalona ( bo przez pierwsze 4 miesiące to tylko miałam nudności i nic nie mogłam przełknąć, nawet od patrzenia na lodówkę mnie szarpało).
cosmolady - męczące są takie nieprzespane noce. Z jednym dzieckiem jest kupa roboty, a nie wyobrażam sobie jak mamy radzą sobie z dwójką i więcej:confused:A z tymi sankami:wściekła/y::wściekła/y::no:

Mnie trzyma złość od wczoraj. Cały czas mi w głowie siedzi rozmowa z szefem. Dobrze, że dzisiaj piątek i jutr wolne:tak:Oby ten dzień szybko i w miare spokojnie zleciał:tak:
Może w weekend wybierzemy sie z mężem do kina:confused:Na Alicje w krainie czarów. Sprzedam w sobote małą teściom a my wkońcu spędzimy troche czasu razem.
idę coś zjeść:tak: Miłego dnia:-)

lunia zazdroszczę kina, ostatnim razem byłam chyba jeszcze za czasów ciązy z Mają... Musze kiedyś dzieciaki rodzicom podrzucić i wybrać sie z jakąś kumpelą, własnie na Alicję :-D

Martyna -witaj i rozgość się:tak:
Cosmolady - słyszałam od znajomych, że Alicja jest super! Zobaczymy...Mąż tak średnio chce ze mną iść, jak coś to może wybierzemy się razem;-)?

Witam
mieszkam koło Sławkowa w Bukownie, więc może załapię się na Wasz region i znajdzie się tu dla mnie miejsce ?
Jestem mamą 4-letniego Oliwiera i spodziewa się drugiego synka na początku września. Pracuję na pełnym etacie jako kura domowa :)
Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki

reklama
Do góry