reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

lunia83
ja jestem z Kazimierza G:)a szefa współczuje...a nie mozesz miec dziecka w poblizu?bez sensu!jestes u siebie w domu,jakby nie mama gdzie bys miała ją dac?do szafy?

reghina a z której czesci Dabrowy jestes?

Domik Ty tez chodziłas do Lukasinskiego!:) a ja Cie nie kojarze....

ja walcze z Igorem,spac nie chce,smiga po łóżeczku,rece mi juz odpadaja:/

reklama
Layla - brak mi słów normalnie na to wszystko. A Kazimierz blisko, jak jest ciepło to w każdy weekend praktycznie jesteśmy z małą na spacerku w parku:-)A małą zajmuje się moja babcia, czyli prababcia Ninki:-)
Powodzenia w usypianiu Igorka.

Ninka już powoli przysypia. Idę ją nakarmić i też będę mieć wolne:-)
Do jutra

lunia83 maz Go w koncu uspił,bo mnie juz rece opadły. a ja o takiej godzinie padam na twarz..to chyba nie jest normalne?

Layla - nie wymagaj od siebie zbyt wiele bo się zajedziesz:tak:Przecież cały dzień jesteś na nogach i wysokich obrotach, w domu małe dziecko - zmęczenie to norma. Teraz będziesz miała chwilkę jak synuś zasnął;-)Korzystaj i relaksuj się;-):tak:
Moja mała właśnie zasnęła. Mnie też się tak chce spać, że szok. Chyba dzisiaj pobiję swój własny rekord i padnę przed 21;-)

Ostatnia edycja:
lunia83 ja mam w nocy pobudki,co najmniej 2,,,marze o przespanej nocy! a wracajac moim małym zajmuje sie bacia-znaczy moja mama, ale czasami nie daje rady..

ja sie melduje dzisiaj bo wczoraj dopiero z uczelni byłam o 20 w domku :) a wstać dzisiaj musialam o 5:30 :)
ja teraz ciagle spie :) i zawsze kilka minut po 21 bo dłuzej nie umiem wytrzymać :) hehe

bardzo ale to bardzo relaksuje kąpiel z jakimś fajnym olejkiem :) wiec gorąco polecam :)

ja dopiero czekam na swoje dzieciątko ale mam tak bardzo duzo osob chetnych do pomocy ze szok :) zobaczymy ile chętnych osób pozostanie :):-p

ja moge się spotkać w parku na kzamierzu , w centrum dąbrowy , sosnowca centrum, onbojętnie mi tylko zeby nie bylo tego zimnego wiatru i zeby autobus tam dojeżdzał :)

pozdrawiam kobietki :) ;-)

jestem i ja :)

moje dzieci przewaznie chodzą spać około 19 i wtedy mam chwile relaksu dla siebie. Ostatnio jestem padnięta bo Michałowi idą piątki i w nocy mam kilka pobudek. Wczoraj nosiłam go 1,5h a już swoje warzy (14,5kg) no i przy tych zębach na mleko się budzi a ja niedobra mama zabrałam smoka jakiś miesiąc temu to pewnie tym bardziej mu trudno. Dziś sie zebrałam w sobie i umyłam wszystkie okna, ale co z tego jak do świąt pewnie będa czarne.. uroki kopalni

Uciekam spać, Dobranoc

Hejka wieczorem:-) Jak miło miec chwilę dla siebie:-)

DomiK moja Lena jest z czerwca a dokładnie z 30, widzę ze ty tez masz córcie w podobnym wieku:-)
No ja tez dzis bylam na spacerku ale mimo wszystko bylo chłodnawo i zaraz sie do domu zawinęłam:-)
Layla ja jestem z Mydlic, ale mieszkam tu dopiero pół roku, a ty skąd?

Oj dziewczyny jaka ja tez codziennie wieczorem zmęczona jestem:no: Jak Lena zaśnie o 20 to mam jescze tyle roboty , posprzatac na spokojnie, a zapomnialam dodac ze mam tez synka , ktory ma 9 lat:-) I musze jeszcze jego do szkoły wyszykować itd. Więc troche roboty mam:-) Ja chodzę spać około 24 codziennie:-) Ale za to w dzien staram się uciąć małą drzemkę.

Layla kurcze współczuje ci tych pobudek nocnych , ja właściwie to sie wysypiam bo córcia spi całą noc, ale jestem ciekawa jak to będzie gdy będą jej szły ząbki:-)

Pozdrawiam was dziewczyny:-) Pa!

reklama
o takiego dużego kawalera :) trzeba koniecznie ładnie wyszykować do szkoły :)

wstałam wcześniej bo tak mi sie jeść chciało ze masakra :)

wiec witam kobietki i życze milego dnia :)

Do góry