reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sny

Oj Agutku okropny ten sen....
Skądś go znam :( ale jakoś bardziej z jawy :(

Mnie się wczoraj śniło,że mąż już rozłożył łóżeczko i ubrał pościel,a ja się na niego wydarłam,że jest jeszcze nie wyprana więc po co to zrobił? I tak sobie wczoraj przez chwilę myslałam czy to puste łóżeczko coś oznacza....?

reklama
Edi, no na pewno coś oznacza,ja myślę, żeonzacza to, że ...czas już uprać pościele i je do niego włożyć bo synek już niedługo będzie z Tobą :)
a mi się śniło, że kupiliśmy maluszka, tylko M. wybrał czerwonego a ja koniecznie chciałam go przemalować na srebrnego

Agutku ja poprzednim razem miałam sny,ktoe mnie niepokoiły,ale żaden nie mówił o porodzie,o maluchu czy coś.Zreszta sny nie mogą "dyktować" tego co będzie.Niepokoją nas,ale to chyba tylko tyle ;)

A mi dziś śniło się, że urodziłam dzidziusia w czasie snu właśnie. Było to tak: budzę się a tu na kołdrze leży maluszek z zawiązaną pępowinką i słodko sobie śpi i był to chłopczyk.
Mam nadzieję, że ten sen nie oznacza nic złego.

Takie słodkie sny to oznaczaja same dobre rzeczy ;) ostatnio nawet sprawdzałam,że jak się sni taki noworodek to dla mamy znak szczęścia ;D

reklama
Mojej mamie śniło się ostatnio, że urodzę córkę. Chyba bardzo by tego chciała bo wnuka już ma i czekała na wnusię. A nóż jej sen się sprawdzi :) mnie to wszystko jedno, byle zdrowy dzidziuś :)

Do góry