reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

Oj Agutku okropny ten sen....
Skądś go znam :( ale jakoś bardziej z jawy :(

Mnie się wczoraj śniło,że mąż już rozłożył łóżeczko i ubrał pościel,a ja się na niego wydarłam,że jest jeszcze nie wyprana więc po co to zrobił? I tak sobie wczoraj przez chwilę myslałam czy to puste łóżeczko coś oznacza....?

reklama
Edi, no na pewno coś oznacza,ja myślę, żeonzacza to, że ...czas już uprać pościele i je do niego włożyć bo synek już niedługo będzie z Tobą :)
a mi się śniło, że kupiliśmy maluszka, tylko M. wybrał czerwonego a ja koniecznie chciałam go przemalować na srebrnego

Agutku ja poprzednim razem miałam sny,ktoe mnie niepokoiły,ale żaden nie mówił o porodzie,o maluchu czy coś.Zreszta sny nie mogą "dyktować" tego co będzie.Niepokoją nas,ale to chyba tylko tyle ;)

A mi dziś śniło się, że urodziłam dzidziusia w czasie snu właśnie. Było to tak: budzę się a tu na kołdrze leży maluszek z zawiązaną pępowinką i słodko sobie śpi i był to chłopczyk.
Mam nadzieję, że ten sen nie oznacza nic złego.

Takie słodkie sny to oznaczaja same dobre rzeczy ;) ostatnio nawet sprawdzałam,że jak się sni taki noworodek to dla mamy znak szczęścia ;D

reklama
Mojej mamie śniło się ostatnio, że urodzę córkę. Chyba bardzo by tego chciała bo wnuka już ma i czekała na wnusię. A nóż jej sen się sprawdzi :) mnie to wszystko jedno, byle zdrowy dzidziuś :)

Do góry