reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

zachęć męża zachęć Edi >:D

mi dla odmiany śniło się że mnie pająki oblazły i mąż mnie obudził bo podskakiwałam jakbym padaczkę miała :D
Ja wogole dużo gadam przez sen ( od zawsze) a teraz te moje sny coraz bardziej męczące dla otoczenia są :D

reklama
Ja dzis nie mialam fajnego snu... Tzn. moze i byl fajny,ale jak sie przebudzilam,to milo mi nie bylo... Bylo smutno... Ehhh,nie chce takich snow miec. :( Bo wcale mi nie ulatwiaja zycia...

Miałam niesamowity sen. Wczoraj poczytałam trochę bb (a dawno już nie mogłam tego robić) i przyśniło mi się, że miałyśmy rodzić w tym samym szpitalu i... pierwsza urodziła Margolis :)
Przepraszam, Margolis, ale nie pamiętam czy to była cesarka czy nie :) Za to widziałam Twoje dzieci, bo poszłyśmy Cię odwiedzić. I leżała tam taka dwójka maluszków (jedna to na pewno była dziewczynka), które wyglądały niesamowicie, bo miały długie ciemne potargane włosy :)
Było tam jeszcze parę innych szczegółów, ale to już jak w takim porąbanym śnie (np. facet, który leżał na tej samej sali, co Margolis, bo szpital go tak zakwaterował - to był jakiś robotnik, itp). Ale te dzieci były niesamowite. W poprzedniej ciąży śniła mi się moja Julka, że miała takie długie zgrabne palce, co też wtedy było dziwne, bo ja i mój mąż mamy takie krzywe serdelki, a jak się urodziła to właśnie miała takie palce jak w moim śnie. Więc Margolis - dokup szczoteczki do włosów :)

Poprzedniej nocy śniły mi się przygotowania do cięcia ;)
I jakos tak dobrze w tym śnie było,nawet moja położna ;)

Oj Marrtruda super sen! Najważniejsze że się urodziły i były i fajnie gdyby była dziewczynka. No cóż szczotki do włosów i tak miałam kupić ;) ale tego pana na sali to chyba sobie daruję ;)

A mi się nic nie śni....

Ależ miałam sen!!!!
Mój lekarz robił mi cięcie.Wyciągnął Wojtka pooglądał,zbadał i pwiedział,że musimy go jeszcze włożyć do brzuszka bo mu wychodzi,że to 34t5d ;D a Wojtuś był śliczny ;) i taki duży jak donoszone dziecko ;) mial tak dziwnie powykręcane rączki,ale lekarz je poprawił i wsadził z powrotem ;D
Niezłe co? ;D

Edi,hehehe mocny sen. :D

Mi sie przedwczoraj snilo,ze przewijalam Zuzie - miala taka ciemna czuprynke i bialutkie malutkie zabki. ;D Sliczna byla w tym snie! :D

a mi się śniło, że urodziłam już Przemusia, ale potem nagle musiałam wyjechać i zobaczylam go dopiero po dwóch tygodniach ale o dziwo po tych dwóch tygodniach był jeszcze w maziach płodowych. Ja to mam głupie sny

reklama
Mi to się chyba nic nie zdąży przyśnić po parę razy w nocy biegam do ubikacji. Chyba pić przestanę to może mi się coś miłego przyśni...

Do góry