reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

reklama
Ostatnio śnił mi się mój pies Dux,Owczarek Niemiecki.
Był z nami rok i bardzo się do niego przywiązałam, niestety zmuszeni byliśmy go oddać.
W moim śnie przyszedł do mnie i zaczoł się bawić ale na odległość tak jakby mnie nie poznał.

Dziś mialam cudowny sen,dzieki staraniom mojego bąblika z brzuszka ;)
obudził mnie w nocy swoim buszowaniem i spowodował,że śni mie się poród.
Na szczęście śni sie tylko część porodu a potem..... potem widzę jak przynoszą mi malutkie zawiniątko w pieluszkach.Rozwijam i widzę przesliczną buzinkę :) była tak słodka,że aż w śnie powiedziałam, to najpiekniejsze dziecko na świecie,bo naprawde bylo cudne :)

dołączam do grona koszmarów sennych.. już nawet książki i filmy starannie selekcjonuję aby nic mi potem sie nie "śniło".. a śnią mi się jakies horrory lub "filmy sensacyjne".. dziwne..

a mi ostatnio śnił się poród, tylko, że w moim śnie to była "bułka z masłem", jeden jakiś niby skurczyk i dzidziuś sam praktycznie wyszedł na świat, tak , że nawet nic prawie nie poczułam,a zanim dowiedziałam się czy to chlopiec czy dziewczynka, obudziłam się :) no i cały dzień póżniej chodziłam zadowolona i uśmiechnięta. teraz jak nachodzą mnie jakieś obawy, staram się przypomnieć ten sen i jest lepiej ;)

co ma być to będzie - tyle kobiet rodzi to i ja dam radę :D

a koszmarów nie miewam, może poza dwoma dzwinymi snami, w których śniły mi sie osoby z rodziny , które już nie żyją , brrrr... wiem, wiem - powiało chłodem - ale w moich snach żyli i byli bardzo uśmiechnięci ...

A mi się już parę razy przyśnilo, że krwawię, ale to chyba dlatego, że się na bb naczytałam nie tych wątków co potrzeba :)

Ja tagze snilam dzis ale straszne zeczy... mam wyzite u Gina w poniedzialek i juz jo przezywam bo bardzo juz bym chciala wiedziec plec dzidzi bo nie wiem co mam kupowac i w jakich kolorkach jak myslicie lekaz juz bedzie mogl powiedziec co w brzusiu jest... a co do snu to wlasnie snilo mi sie ze mojego Gina nie bylo i ja nie chcialam dac sie zbadac dla tego lekaza zastepczego... i puzniej przylozyl mi aparacik do brzucha i nie bylo slychac bicia serduszka i tak sie rozplakalam az sie obudzilam tak strasznie sie teras boje tej wizyty.... :(

reklama
mnie ostatnio sniło sieże urodziłam bliźnięta - dwóch chłopców i starałam sie ich nakarmic jednocześnie piersią. Komiczne to było :) To chyba przez tą poduszke co ją Margolis chciała zakupić :)

Do góry