reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sny

Zaczyna mi się coraz częściej śnić dzieko i poród. Dziś śniło mi się że rodziłam w domu a sam poród trwał tak krótko że hej (chyba to przez te zdjęcia z porodów) :laugh:
w tym śnie urodziłam chłopca. :laugh: bardzo się cieszyłam widząc dzidzi :laugh: potem widziałam malucha w leżącego w łóżeczku jak płakał bo chciał jeść, ja go karmiłam piersią i było cudownie

A w związku z tym, że w środe ide na USG (już mi powiedzą jaka jest płeć dzidzi) :laugh: ostatnio śniło mi się USG. Kładę sie do badania i wołam lekarza a on jakoś mnie zbywa że zaraz przyjdzie, za chwile i wogóle (A miał mi powiedzieć o płci dziecka) no i tak długo zwlekał aż sie obudziłam :mad: ale byłam zła.

No ale może ten dzisiejszy sen się sprawdzi ;)

Jeju jak ja bym już chciała urodzić :laugh:

reklama
No może być tak,że dzidzia się nie odkryje :p i to bedzie to zakończenie snu ;D
Ja mam we wtorek i jakoś czuję,że to małe znowu będzie się kręcic jak bączek i nie będzie nic widać :p

A jak nie wiem czemu tak się dzieje ale jednego dnia śni mi się dzidzia, z którą chodzę na spacerki i jest super!! a innego np tak jak dzisiejszej nocy śnią mi się koszmary. min. że byłam na wizycie u gina który mi oświadczył że płód jest martwy! :-[ :-[ :-[ w tym samym śnie ktoś mnie więził i widziałam utopionego kota!! Jezu o co tu chodzi!! :-[ :-[ czy to jakaś przepowiednia!????

Rano obudziła mnie moja kota aż mi się płakać chciało! ale zaraz potem poczułam maleńką w moim brzuszku która chyba dała mi sygnał - nie martw się mamusiu to był tylko sen!! :) :) :) :)

Boże oszczędź nam takich snów!!!

Za dużo wiesz o tym co może się wydarzyc i masz projekcje :)
Mnie sie mój synek nigdy w ciąży nie przyśnił a przecież wiesz...
Więc żadne przepowiednie!!!!!
Ja teraz pięknie śnie,albo o ekscesach seksualnych ;D albo dalkie podróże ;D

edi mi też coraz częściej sexy się śnią ;) cholercia i to nie tylko z byłymi i obecnymi mężami ;)...ale to chyba zawsze to co zakazane to by się chciało :p

A mnie sie dzis snilo,ze bylam u swojego lekarza... Zbadal mnie,wszystko bylo w porzadku,ale... Nie chcial mi zrobic usg,wiec go rowno opierdzielilam,bo mi przeciez obiecal,ze zrobi! :D No i zrobil i Dzidzia ladnie sie nastawila,by mogl powiedziec mi,kim jest i nagle... Moj psiesek zaczal szczekac i sie obudzilam... Wiec plec,nawet ta ze snow,jest dla mnie wciaz tajemnica. ;)

miałam dziś nie fajny sen. Śniłam ze zaczełam krwawić i było duzo tej krwi, dobrze że jutro wizyta u lekarza

Śniłam dziś,że rodzę.... i nie był to przyjemny sen...
I jeszcze ten księżyc się gapił w moje okno...

reklama
Choroba, od kilku dni nawiedzają mnie sny seksulistyczne ;D ;D ;D
Najlepsze jest to,że dzis to nawet z kobietą......

Już nie wiem co mam mysleć ::)

Chyba muszę męża jakos zachęcić ;D ;D ;D

Do góry