reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sny;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moja dzidzia w 22 tyg. ważyła 370 g i lekarz powiedział, że waga jest prawidłowa.

no pewnie, że jest prawidłowa! mysle, że są jakieś normy jak wszędzie i bierze się też pod uwagę wielkość dzidzi, tak jak każda ciąża jest inna tak każda dzidzia rozwija się troche inaczej! wystarczy popatrzeć na mamy, które właśnie urodziły swoje pociechy i niektóre maluchy miały 50cm a inne prawie 60, to i waga jak się musiała różnić ???

Czy nadal śnią Wam się erotyczne sny?
Skąd nam się to bierze?

Lidijko mi sie dzis sniło że urodziłam trojaczki trzech malutkich chłopców i nie wiedziałam jak mam dać trzeciemu synkowi na imie.Bo dwaj pierwsi mieli na imie Jakub i Dominik a trzeci był nazywany Kruszynka bo był też najmiejszy.Ja chyba juz w snach chce mieć synka a nie dziewusie :):)

A mi się dziś śniło, że urodziłam córkę ?? I bylismy zaskoczeni, gdy ona zaraz po przyjeździe ze szpitala zapytała "Kiedy pójdziemy do opery?" :)

Czyli Madziu też masz sny podobne do mnie, bo nie dość, ze zawsze sniło się na odwrót, też zawsze była dziewucha to też od razu duża i nas ustawiała po kątach:)Tak mi się śniło będąc w ciąży. Długo przed ciażą śniłomi się, ze synek już biegał, taki blondynek (nie wiem za kim?), a córcia była w wózku. No i który sen się sprawdzi?Hi,hi!

A mi się dzisiaj śniły te żyrafki z popularnego wzoru pościeli, pieluszek, rożków.
Najzabawniejsze, że tylko pieluszkę flanelową mam w żyrafki więc nie wiem skąd mi to się wzięło :)

reklama
A mi sie dzis pierwszy raz przytrafilo obudzic ze strachu... przysnil mi sie olbrzymi czrny pajak - dodam tylko, ze cierpie na arachnofobie... :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry