reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sny;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wiem czy to przez te wasze opowiesci o fotoradarach, ale dzis snily mi sie glupoty. Jeden ze snow to jechalam do Zakopanego samochodem a przed nami jechala laska z 2 malych dzieci na motorze - scigaczu. Dzieci mialy 1 i 3 latka i to mniejsze dziecko musialo sie samo trzymac!!! A dziewczyna jechala chyba z 200km/h Strasznie sie balam o te dzieci. A potem snilo mi sie cos z porodem ale juz nie pamietam co, wiem tylko ze obudzilam sie w nocy i pomyslalam ze znowu glupoty mi sie snia.

reklama
Dziewczyny, mi już 4 razy śniło, że się będzie synek :) i czekamy... Natomiast mojej koleżance śniła się córeczka i rzeczywiście spodziewa się dziewczynki, więc nie wiadomo jak to jest z tymi snami ;)

Hehe, a mi się śniły jakieś dzieci i ich imiona brzmiały w stylu: "Przy Piecyku", "Pod oknem"... Normalnie schiza ;)

A mi się dziś śniło, że miałam już tak pod pięćdziesiątkę i opowiadałam komuś o swoim życiu. Między innymi o czwórce (!!!) dorastających dzieci. Najstarszy chłopiec (czyli niby teraz), potem dziewczynka, chłopiec i najmłodsza dziewczynka. Imiona tych najstarszych odpowiadały naszym aktualnym typom. Poza tym z tej mojej opowieści wynikało, że zrealizowałam jeszcze kilka innych wielkich życiowych marzeń i byłam bardzo spełniona. Więc nic mi nie pozostaje tylko wszystko to realizować :)
Buźki

Oj Żuczku ty to masz sny, hi,hi!
A moze imiona odpowiadają miejscu poczęcia dzieiciątek, hi,hi! Pod oknem czyli to starsze, latem gorąco było, to ...., hi,hi, czyli następne przy piecyku czyli będzie poczęte zimą..... mmmmmmm.... moze w górach, przy kominku....!

Ja cały czas mówię do Michała, ze maleństwo jak się urodzi to będzie miało kropki cekolu na rączkach, bo my w tym czasie akurat szykowaliśmy sobie sypialenkę, cekole, farby itd.. hi,hi!
Buźki!

Co wam się dzisiaj śniło dziewczyny?
Żadko pamiętam sny,jednak dzisiaj śniło mi się, ze jakaś grupa młodocianych gangsterów chciała ukraść naszego starego 14 letniego, poczciwego nissanka. Wpakowali się do auta i chcieli nim odjechać w biały dzień, w naszej obecności. Musieliśmy ich wyciągnąć z auta, "zdjąć ich z główki", a najlepsze jest to, że ja szarpałam się z nimi z wilekim brzuchem. A miałm dużo siły!Krzyczałam, ze nie mają szacunku dla ciężarnej kobiety itp,hi,hi!

Całe szczęście autko rano stało całe.
Pewnie to dlatego,że w lecie mielismy 2 nieudane włamania do auta-rozwalili nam tylko zamki.
A moze przez to że tak zacięcie oglądam W11 na TVN.

Lidia, a może pooglądałabyś jakieś inne programiki, takie bardziej optymistyczne, albo lepiej poczytaj soibe jakiegoś romansika tylko w dobrym stylu - może sos Daniell Steel albo Nory Roberst (ja się przy nich odprężam i niekiedy sobie popłaczę). Teraz czytam jakąś sagę napisaną przez Fern Michaels (styl podobny, lekki, miły i przyjemny). Jak skończę to mam zamiar przeczytać "Jednoroczną wdowę" (niedawno na postawie tej powieści nagrali film "Drzwi w podłodze" z Kim Besinger (napewno napisane z błędem) a później książkę napisaną przez Jacka Moskwę "Jan Paweł II"., ach mam jeszcze kilka zaległych powieści z biblioteki Joe Fielding (psychologiczno - obyczajowe) oraz coś Cooka (thiller medyczny). Same dobre rzeczy - POLECAM CZYTANIE!!!

Dużo czytałam na początku ciaży, tylko, ze to były krymianły-ups!
Dobra, spróbuję czegoś innego, pójdę do biblioteki i coś wezmę-oj trzymam książki już ponad miesiąc-oj ale da lanie za przetrzymanie!

A tam, ja mam zawsze w domciu ok. 10-15 książek i już się nauczyli, że jak przeczytam jakąś książkę to przynoszę i biorę kolejną - tak zawsze w domu mam wybór różnych książek.

reklama
Ja mam jak lidijka :)
I to właśnie kryminały i horrory mnie odprężają :)

Joaśka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry