reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sny;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj ale miałam supoer sen! Śniła mi się moja kruszynka!!! Wychodziliśmy ze szpitala i jechaliśmy do domciu - była taka maluteńka... Niech już będzie przyszły tydzień! Bo nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę!

reklama
Madziu już niedługo. Zobacz jak szybko zleciało te 9 miesięcy, więc teraz nawet się nie obejrzysz a już będziesz tulić swoje dzieciątko.

No tak te sny-to kolejne symptomy matki polki, która spodziewa się dziecka.

W zeszłym tygodniu śniło mi się, ze po badaniu usg (które będzie dzisiaj,hurra) pan doktor powiedział, ze nie mamy sie zdziwic po porodzie bo nasz Mały Szkrab ma dwa tatuaże na małym ciałku:) Jeden na ramieniu drugi na pleckach. Pewnie dlatego, ze wszyscy mówimy na niego Mały Pudzian po tym jak lekarz powiedział, ze wcale taki Mały to on nie jest.

Magdaleona śliczy miałaś sen.Zobaczysz ze ten tydzień Ci szybciutko zleci i ujrzysz swoją kruszynke.Aż Ci zazdroszcze.

Lidijko no nieźle dziecko urodzi Ci się z tatuażami he he he.

No Lidijka to pani dr musi być bardzo zdolna, żeby na usg zobaczyć tatuarze... ;)
Ale powiem istorię z moją babcią. Jest ona już staruteńka i nie jest w stanie objąć tych wszystkich wynalazków technicznych. Jak jej powiedziałam, że będzie dziewczynka, zapytała skąd wiem, więc odpowiedziałam, że na badaniu usg było widać a ona na to mówi że dzecko musi mieć baaardzo długie włoski skoro widać że to dziewczynka... :laugh: Nawet jej nie mówiłam, że to nie na włoski się patrzy (których tak na marginesie nie widać na usg) ;)

Hi,hi, :laugh: Magdaleno dobre!!!!
Ach te babcie, nie dziwię im się, ze nie nadążają.

Dwa razy śniło mi się, ze maleństwo przez skórę i mięsień macicy wyciągało rączki, a jak podałam palucha to tak mocno ścisnęło, że miałam wrażenie, ze chce mnie tam do środka wciagnąć. Czy mu tam źle?????

Lidijka albo tak dobrze i chce się z mamusią podzielić wrażeniami ;)

Lidijko ale Ty masz fajne sny. Mi nic się nie śni od jakiegoś miesiąca.

reklama
A mi się dziś śniło, że mój mąż tańczył w jakimś zespole disco różne układy (a ma zupełnie inne gusta muzyczne!), a ja oglądałam ich występ. No i jeszcze nasza księgowa z pracy tam wywijała. Jak się obudziłam, to nie mogłam opanować śmiechu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry