reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SMS-y i WIADOMOSCI - gorąca linia czerwcówek !!!!

sms od ewus:

"Hej. do 10 czerwca 24 na dobę mam kroplówkę, a potem mnie odłączą co oznacza że urodzę... więc pewnie będę czerwcóweczką:) jeszcze ze 3tyg w szpitalu.... a jak u nas?:)"

Także u ewus jest w miarę stabilnie. Dobrze się trzyma jak na bliźniaczą ciążę:)

reklama
Kolejny sms od ewus:

"Aj już mnie to wykańcza, nawet do łazienki z kroplówką.. do porodu w szpitalu. ale dla dobra chłopców muszę jeszcze wytrzymać. jak ich przytulę to zapomnę o męce."

witajcie;)

mam eska od SOCHI:

"hejka jestem nadla w szpitalu i juz wiem ze bede miec CC-1 czerwca ok.9.00 ale ja niecche tego CC myslam ze bedzie jednak SN.Pozdrawiam:)"

Ewus odpisała na SMS:

"Aj nadal w 3paku...jeszcze 10 dni ibędę w terminie:) więc muszę przecierpieć. a co tam na forum> pzdr wszystkie:*"

Oczywiście została poinformowana tylko o szczęśliwych wiadomościach:-(

Napisałam do mamy mikołaja czy już ma malutką przy sobie, oto jej sms:

"Nie, od 8 rano wywołują i już nie daje rady taki ból, jestem padnięta, ryczę z bezsilności, ale do 24 godz podobno urodzę. Koszmar - walczymy o znieczulenie teraz."

Biedna:-(, napisałam, żeby się trzymała i że wszystkie tu jesteśmy z nią myślami.

w odpowiedzi na mojego smsa dostałam od lasposy wiadomość
26 maja przez cc o 17;05 przy całkowitym znieczuleniu przyszła na świat moja kruszynka waga 2950długość 53 cm punktów 10 obie czujemy się dobrze

sms od Mamy Mikołaja:-D:

"Nasza corka Inga ur się dziś o 00:20 sn waży 3399kg. Wszystko ok, ale koszmar nas już minął. Odezwę się na BB. Dzięki za wasze wsparcie, teraz wasza kolej. Pa"

Ewus napisała:

"Hej. Napisz co tam u Was. jakie rozpakowane? my dalej walczymy leżąc cały czas pod kroplówką, ale mamy 36.tyg, kto by pomyślał że tak długo 3pak wytrwa:)"
:-):-) Odpisałam kto się rozpakował:)

reklama
Mam wiadomość od Koriander!!!

"Mam skurcze co 5 min. Ja pierniczę nie rodzę boli jak cholera! Czekamy na położną i jedziemy do szpitala, trzymajcie kciuki błagam"

Do góry