reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja mam caly czas przeczucie, ze bedzie dziewczynka, jestem wrecz tego pewna;) a moje przekonania juz sie potwierdzily!!! w poniedzialek bylam na usg 4D, lekarz powiedzial, ze bedzie dziewczynka...ale tak na 100% upewnimy sie w 20 tygodniu... będzie dziewuszka jak nic hihi;)

reklama
Ja jakoś nie miałam przeczucia w pierwszej ciąży i teraz też nie mam. Mąż stwierdził, że robił chłopca i jest chłopiec. Teraz twierdzi, że miał szablon na dziewuszkę! Się okaże:-D

Moje przeczucie było na chłopaka ale terazjuż sama nie wiem. Częściej myślę ,ze to synek ale dopiero 21 lipca sie przekonam na USG.

Witam wszystkie Mamusie:) ja ma prawie od początku przeczucie, że dziewczynka:) I tego się będę trzymać:)

To ja zadam dośc glupie pytanie... ale czy da sie wyliczyć jakoś datę zapłodnienia?? Chcialabym sprawdzic ten kalendarz ale za pierona nie wiem kiedy nam sie udało zmajstrować synka ;)

Mniej więcej można to ocenić. Jeśli wiesz kiedy się kochaliście i przy regularnych cyklach przede wszystkim. Matiego wiem dokładnie kiedy poczęliśmy:tak:. Tym razem w grę wchodzą trzy dni więc też blisko ale jednak nie stuprocentowo!:-p:-D

Wiolcia mialas bardzo nieregularne cykle wiec nie wiem czy Ci sie uda :D
ja mialam przeczucie na chlopaka a teraz mam przeczucie na... dzidziusia hehe nie mam pojecia co to tam miedzy nozkami bedzie ale jest nam wsio jedno:D

reklama
No tak moje cykle są rozregulowane w każdą stronę ale dzięki tej stronie od little pony mogło by się zgodzić ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry