reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

śmietnik

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynka i tu i tu . A przeczucia mam mieszane, może ciut większe na dziewczynke ;)

reklama
wklejam tabelkę komu chlopca komu dziewczynkę, nie wiem czy znacie ale warto sprawdzić :) Mnie z córą wyszło na corę, teraz wychodzi synek :) Sprawdziło się na większości moich znajomych, na bratowej :) zobaczcie same:

Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Myślę,ze to metoda oparta na Chinskim kalendarzu plodnosci :)

A tutaj jeszcze ankieta, ktora procentowo pokazuje kto ma ile szans na dziewuszkę a kto na chlopaka :) Mnie z corka sie sprawdzilo :) Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
mi wyszła córcia i tak mi się wydaje ale jak sprawdzałam bo kolezankach to jednej wychodzi że powinna mieć dwie córy a ma dwóch łobuziaków;-)

Ines mnie wyszło identycznie Tak tobie:)

Mi wyszlo, ze bedzie corka :happy:

Jednak troche podwaza moja zaufanie do pierwszego linka fakt, ze moja szwagierka urodzi w sierpniu dzieczynke, a tutaj jak byk wychodzi chlopiec :baffled:

Hej fajny pomysł :-) dopisz moje przeczucie a moze bardziej marzenie...dziewczynka (mam w domu 2 chłopców )

mamolka, moze jeszcze dopisuj co wypadnie z USG i trzecia rubryczka po porodzie :-)) myslę , ze będzie wesoło

mozna i mnie dopisac, ja u siebie stawiam na dziewuche

reklama
Ewwe pewnie zaznaczałaś te same odpowiedzi co ja hehe :-) A tak poważnie to ciekawa jestem czy się sprawdzi:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry