reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
dzieciaki boskie
Lusia mała kobietka, wszystko wypatrzy;-)
Szymek hmmm... karola chyba zły przepis dałas na ten zakwas, o glinie nic nie pisałaś;-) pewnie w tym tkwi cała tajemnica
Kondzio mały podgladacz ale skad takie okreslenia zna
Lusia mała kobietka, wszystko wypatrzy;-)
Szymek hmmm... karola chyba zły przepis dałas na ten zakwas, o glinie nic nie pisałaś;-) pewnie w tym tkwi cała tajemnica
Kondzio mały podgladacz ale skad takie okreslenia zna
:-) Dzieci są bombowe :-)
Amelka kiedyś zrobiła mi w piaskownicy "danie" z piasku, dała mi na talerzyku więc udaję, że jem, a ona: mamo, przecież piasku się nie je.....
A jak się na coś obrazi to bierze swoją torebkę, wózek z lalką i mówi poważnym głosem: wyprowadzam się stąd!
Kiedy np. tata pieści naszego psa i Amelka to zauważy to robi smutną minkę i mówi: jestem nieprzytulonaa...
Amelka kiedyś zrobiła mi w piaskownicy "danie" z piasku, dała mi na talerzyku więc udaję, że jem, a ona: mamo, przecież piasku się nie je.....
A jak się na coś obrazi to bierze swoją torebkę, wózek z lalką i mówi poważnym głosem: wyprowadzam się stąd!
Kiedy np. tata pieści naszego psa i Amelka to zauważy to robi smutną minkę i mówi: jestem nieprzytulonaa...
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Amelka, Szymek i Kubuś dobrzy są Co to dzieciakom do głowy potrafi przyjść;-)
Hehe, Szymek i Hubek boscy Szymek nieźle załatwił kolędników, już napewno nie przyjdą A Hubek z tym siusiakiem to wymyślił
A Oli dziś przyszła do nas z propozycją zabawy, podeszła do Tomka i mówi:
- Tatuś, Ty będziesz potworem, a mamusia będzie mnie ratowała!
A Oli dziś przyszła do nas z propozycją zabawy, podeszła do Tomka i mówi:
- Tatuś, Ty będziesz potworem, a mamusia będzie mnie ratowała!
A ja wczoraj się budzę bo Emilka przyszła do nas podnoszę kołderkę by wskoczyła sie poprzytulać a tam z piżamki wysmykło mi się kawałek piersi ;-)
a Emilka patrzy i mówi "mamusia schować cycucha bo Ci się mleczko dla dzidziusia wyleje i nie będzie mieć "
a Emilka patrzy i mówi "mamusia schować cycucha bo Ci się mleczko dla dzidziusia wyleje i nie będzie mieć "
reklama
Podziel się: