reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Rozalka, Kuba jest bezbłędny :-D:-D:-D Z tym spokojnie mamunia, zdążę to poprostu mistrzostwo świata :szok::laugh2:

Madzix, chyba faktycznie nie zwracać uwagi, ale wiem, że to niezbyt łatwe, zwłaszcza, jak dziecko tak wypali na dworzu na przykład :eek: Oli miała okres, że mówiła kurde mać, ale na szczęście coraz rzadziej.

Gosiu, Oli też uwielbia kupowo-babolowe tematy :baffled: Ostatnio "gotowała" mi zupę z baboli i zaśmiewała się, że mówiłam do niej: Oliwka, fuj! Co Ty wymyślasz za obrzydlistwa!

reklama
Przypomniała mi się sytuacja z wczoraj. Byłyśmy u optyka, bo po raz drugi zgubiła gumkę z noska w okularkach. Za każdym razem jak tam z nią byłam, to Milenka częstowała się małymi owocowymi cukierkami ze słoików które tam stoją.
I wczoraj, ledwo weszła, wyparowała na cały regulator:
- Dzień dobjy, czy ktoś tu ma jakieś cukieeejkiiiii? :-)

kurcze miałam tu napisać :sorry:

Emilka dziś mnie narysowała.... i coś tam miałam narysowane między nogami ja się pytam "Emilka a co to jest ?" a ona "pipka" :sorry: a potem wyżej się pytam "a co to ? : bo coś w kółku narysowane na brzuchu a ona "dzidziuś " :sorry:

dziś do Roberta woła " ojciec! ojciec ! ":-D

a do mojej mamy ...(wyciągnęła z moich zakupów chleb bo jej kupiłam) .... "co tu szukasz złodzieju ?! " :szok:

moja zosia ostatno bardzo ncięzko opowiada bajki:

Za golami na lasami za ojeczkami (za rzeczkami) ził sobie pan co mial na imie tata łukaś miał dła dzidziusie łukasie...

i tak w kółko z innmi osobami :-D

czy wasze dzieci też wrysują ludzi tak ze szczegółami ?

wczoraj Emilka rysowała tatę i nie zabrakło mu nawet "jajek" a mnie narysowała daje mi obrazek i nagle...... "mama zapomniałam ! jeszcze pipka" :rofl2:

reklama
Hehe nie... Milenka nie jest tak utalentowana artystycznie :no::-D:rofl2:
Gosia a pokaż tego tatusia z jajami i mame z pipką :-D:rofl2:

Do góry