reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Hubek hihi wiedział z jakim tekstem wypalić żeby rozbawić towarzystwo
Emilka godzina 7 pomarańczowa! Super
A Oliwka nie dość że zabawnie skwitowała, to jeszcze sporo w tym prawdy, mądralinka mała
Milenka ostatnio też zaczyna coraz częściej pytać "dlaczego" i ja też często stosuję ten wybieg że odpowiadam pytaniem "a jak myślisz?"
natomiast co do kolorów, to nie wiem czy się wygłupia, raczej tak.... ale często mówi że nei wie jaki to dany kolor, więc robiłam juz różne próby, np. podaj mi proszę tylko same żółte klocki itd i wygląda mi na to, tzn jestem prawie pewna że ona nie odróżnia jeszcze niebieskiego od zielonego inne kolory tak.
Emilka godzina 7 pomarańczowa! Super
A Oliwka nie dość że zabawnie skwitowała, to jeszcze sporo w tym prawdy, mądralinka mała
Milenka ostatnio też zaczyna coraz częściej pytać "dlaczego" i ja też często stosuję ten wybieg że odpowiadam pytaniem "a jak myślisz?"
natomiast co do kolorów, to nie wiem czy się wygłupia, raczej tak.... ale często mówi że nei wie jaki to dany kolor, więc robiłam juz różne próby, np. podaj mi proszę tylko same żółte klocki itd i wygląda mi na to, tzn jestem prawie pewna że ona nie odróżnia jeszcze niebieskiego od zielonego inne kolory tak.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Oj, naszej Wiki też się buzia nie zamyka, zamiast dlaczego, nadmiernie używa pytania: po co? No i też niestety 100 razy na godzinę
A co do kolorów, właściwie rozróżnia wszystkie, no może żółty z seledynowym jej się myli, ale nie ma co jeszcze od dziecka wymagać znajomości wszystkich odcieni:-)
A co do kolorów, właściwie rozróżnia wszystkie, no może żółty z seledynowym jej się myli, ale nie ma co jeszcze od dziecka wymagać znajomości wszystkich odcieni:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Zdolniachy
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
oj Kasiad własnie tez poznaje smak niekonczacego sie pytania "dlaczego? czemu? po co?" i w kółko, odpowiedz nasza rodzi zawsze kolejne pytanie i tez zawsze przerywam ciag pytań pytaniem "a jak myslisz?" zwykle działa
Emilka
Emilka
Oli wczoraj przed spaniem tak odwlekała pójście do łóżka, że musiałam na nią krzyknąć, że ma natychmiast kłaść się do łóżka. Wtedy do łóżka wreszcie się położyła mówiąc do mnie:
- Mamusiu, co ty wyczyniasz? Przecież tak nie wolno...
- Czego nie wolno? - zapytałam
- Krzyczeć na mnie.
- Mamusiu, co ty wyczyniasz? Przecież tak nie wolno...
- Czego nie wolno? - zapytałam
- Krzyczeć na mnie.
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hubek, Milenka, Filipek, Emilka, Oliwka
Sisiaki, pipki, pupki, nieźle!!
Dzieciaki są niezłe!!
Ekstra!!!
Dzisiaj wracamy z Julcią ze żłobka, przed nami idzie zakonnica i powiewa swoim czarnym mundurkiem. Julcia zrównała z nia krok, patrzy na nią i mówi:
-Ty jesteś baba Jaga.
Dzielne dziecko, nie bało się zagadnąc baby Jagi... ;-):-)
Sisiaki, pipki, pupki, nieźle!!
Dzieciaki są niezłe!!
Ekstra!!!
Dzisiaj wracamy z Julcią ze żłobka, przed nami idzie zakonnica i powiewa swoim czarnym mundurkiem. Julcia zrównała z nia krok, patrzy na nią i mówi:
-Ty jesteś baba Jaga.
Dzielne dziecko, nie bało się zagadnąc baby Jagi... ;-):-)
reklama
Podziel się: