reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Też obstawiam czekoladę :tak:

Paulina ze swoim chłopakiem Wojtkiem spotyka się już ponad 2 lata, więc właściwie Wojtek towarzyszył Oliwce od urodzenia. Oli tak go strasznie lubi, że często o nim mówi, bawi się że do niego dzwoni na przykład hehe. I kiedy wczoraj Wojtek przyszedł do Pauliny, to Oliwka rzuciła mi się do nóg (tylko tyle dosięga ;-)) objęła go rękoma, przytuliła się i powiedziała: Wojtku kochany, nareszcie przyszedłeś!!! :szok::-D Wojtek stanął jak wryty, bo aż takich wyznań do siostry Pauliny się nie spodziewał :no::-D
:-D :-D:-D
Kasiad, super!!!!! :D
Hej Susu i wogóle hej Wam wszystkim , stęskniłam się troszkę :-) .:tak: .
A kokolala to coca-cola. :-) :-) :-)
Teraz juz ładnie mówi:

"Dać kokakolę?"

Nowoczesna dzidzia: koka kola, flytki i chipsy...
Ja wlasnie chcialam obstawic Cole:tak:

reklama
Patri ale Twoja Julcia tworzy superowe wyrazy:-D Gratulacje:tak:

Kasiad Twoje córki chyba będą miały podobny gust jeżeli chodzi o wybór partnerów:rofl2::-D

A ja jak byłam mała to mówiłam "ohehła" na oranżadę i tylko moja babcia wpadła przypadkiem, o co mi chodzi;-)

Kasiu, slodko to musialo wygladac, a chlopak z pewnoscia poczul sie milo.:tak::tak:

Patri, podobnie jak Irtasia myslalam ze to cola.:tak::tak: Nowoczesna dziewczyna Ci rosnie.

Wczoraj na obiad Tomek zrobił oprócz ryżu i warzyw z patelni, takie maleńkie klopsiki, które były bardziej podłużne niż okrągłe. Oliwka dostała talerz na swoim krzesełku, spojrzała na te klopski i zapytała: Co to jest? Kupa???

reklama
wczoraj na obiad tomek zrobił oprócz ryżu i warzyw z patelni, takie maleńkie klopsiki, które były bardziej podłużne niż okrągłe. Oliwka dostała talerz na swoim krzesełku, spojrzała na te klopski i zapytała: co to jest? Kupa???

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Do góry