reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Ja też z Oliwki jestem :-D
Ale też bym była dumna, jakby nie mówiła wcale, napewno by czymś się tam wyróżniała, a nawet jak nie, to i tak byłoby to moje KOCHANE NIEPOWTARZALNE DZIECKO :tak::-)
Ja jestem z Jenni dumna pomimo ze malo mowi ale za to np. potrafi wszystkich rozweselac:tak:

reklama
Ale też bym była dumna, jakby nie mówiła wcale, napewno by czymś się tam wyróżniała, a nawet jak nie, to i tak byłoby to moje KOCHANE NIEPOWTARZALNE DZIECKO :tak::-)

To ja ze swojego Smyka też jestem bardzo dumna i nie zamieniłabym go na żadne inne Dziecko:tak: A mówić w końcu zacznie;-) Z utęsknieniem czekam na takie śmieszne Jego powiedzonka:sorry2: Poza tym bardzo radosny i wrażliwy z niego chłopiec i staram się, żeby mu tak już zostało:-)

No proszę wszystkie mamy sa normalne;-):-) bo dumne ze swoich dzieci:-) ja tez dołączam do tego grona dumnych mam:tak::-) chociaż moje dziecię niezbyt duzo mówi, ale wiem, że kiedys zacznie i nas zagada.:-D
ale trochę zazdroszczę juz tym mamom, których dziecaki tak rezolutnie odpowiadaja, to takie słodkie.... tez juz bym chciala, ale wiem ze jeszcze musze trochę poczekać...

Milenka i Oli boskie!:-D :-D:-D

Dokładnie:tak:
Ja też jestem dumna ze swojego dziecia, chociaż czasem wolałabym aby mówiła lepiej i więcej. Ale na to przyjdzie czas:-)
Brawa dla naszych małych gaduł - Milenki i Oliwki:tak:

brawa dla MILENKI I OLIWKI!!!!

i ja przylaczam sie do dumnych mam, hi hi:tak:

Bardzo dobrze Joasiek , ze jestes dumna z Milenki:tak:
Ja tez jestem dumna z Martusi, chociaz w mowieniu jestesmy daleko w tyle za Oliwką czy Milenką.:tak:
ale jeszcze kiedys i my Wam pokazemy na co nas stać;-):-D:-D

no własnie każda z nas jest dumna z własnego dziecka i wiecie co ja gratuluję każdemu dziecku że ma taką mamę która jest z niego dumna.

a co do gadulenia oj to jeszcze myślę że każda z nas powie uszy mnie już bolą :-D no ale cóż trzeba odpowiadać.

reklama
Kurcze wszystkie tu takie dumne mamy :-D to chyba mi tez wypada napisac, ze jestem starsznie dumna z Julci.......
Czasami moja siostar ze mnie sie nabija ze ja kazda mala rzecza jaka Julcia zrobi sie..''JARAM'':-p:-D...
Nawet sposob w jaki nauczyla lapac sie kilka klockow jedna raczka....to takie slodkie......

Ostatnio w sklepie Julcia widzac pewna pania powiedziala do mnie...'' PA MAPA'':-D....co mialo znaczyc pani malpa.....dobrze ze nikt tego nie zrozumial tylko ja i K.:-D:szok:

Do góry