taka ryba. Dostepna tylko w mrozonkach. całkiem smaczna i bardzo łatwo osci wyjac
I piekielnie droga ale rzeczywiscie pyszna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taka ryba. Dostepna tylko w mrozonkach. całkiem smaczna i bardzo łatwo osci wyjac
A ja Wam powiem ze mrożonych ryb nie powinno sie kupowac - nie zawsze jest w nich to co byc powinno szczegolow nie znam, ale tak mowil znajomy co w rybach pracowal, nie wiem czy tu ktoras z dziewczyn tez tego nie mowila..
cleo a ty jesz wątróbkę smażoną z cebulą?? ty chyba karmisz cycem. Ja mam wielką ochotę ale nie jadam jeszcze cebuli (ciężkostrawna) i nie smaże nic.
bardzo się cieszę :-)Kilolku Twoja swinka PYCHA! Moj A trzecia porcje wcina, a zrobilam z ryzem, ktorego on raczej nie lubi ;-)