reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
O raju dziewczyny, ale macie przechlapane z ta dietą:no: chociaz pewnie szybciej odzyskacie piekna figure:tak:
Ja wcinam wszystko, tylko oczywiscie w rozsadnych ilosciach, o swietach to juz nie mowie nawet ile pierogow i ciast zjadlam, bigosu tylko sie balam:tak:
A i ostatnio bylismy u znajomych na imieninach i skusilam sie na 2 kieliszki likieru, az mi sie odrobinke w glowie zakrecilo. Malemu nic nie bylo, no moze spal troche dluzej:-D hehe, ale kaca nie mial, wiec chyba ok:-D
No ale jakby Julek mial kolki albo wysypke to bym pewnie na samej wodzie jechala, albo dawno na modyfikowane przeszla:tak:
A tak apropo alkoholu nie wydaje Wam sie, ze jak sie uzywa go np do robienia sosu, albo smazenia czy pieczenia to alkohol wyparowuje a zostaje tylko smak?? Bo ja tak zawsze myslalam

A ja wczoraj zaszalalam :zawstydzona/y:
Mielismy gosci, taka mala imprezka;-) no i zjadlam salatke - w niej byl m.in. seler i papryka, ciasto czekoladowe i to kilka kawalkow, pol czekolady. No i kurczaka na ostro i pizze gyros :-D co z tego bedzie to nie wiem :szok: na razie ok:sorry2:

A tak apropo alkoholu nie wydaje Wam sie, ze jak sie uzywa go np do robienia sosu, albo smazenia czy pieczenia to alkohol wyparowuje a zostaje tylko smak?? Bo ja tak zawsze myslalam
podobno caly nie. Tzn taka ilość na pewno dziecku nie zaszkodzi ale alkohol na pewno pozostaje w potrawie. Wiem, bo mam w domu alkoholika i absolutnie nam nie wolno do jedzenia alkoholu żadnego dodawać. Zamiast tego używamy soków - zależy jakie wino trzeba dodać to albo winogronowy albo jabłkowy. To nie to samo ale zawsze coś. Jak ktoś sie boi o dziecko może zrobic tak samo.

Już paranoi można dostać przez tą dietę.Weszłam dziś do sklepu i patrzę budyń sojowy czekoladowy i waniliowy .WOW .Wziełam dwa.Ale się ucieszyłam.

FUUUUUUUUUUUUU obrzydlistwo:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:już pływa w wc
został waniliowy , nie ruszam ble.

reklama
Już paranoi można dostać przez tą dietę.Weszłam dziś do sklepu i patrzę budyń sojowy czekoladowy i waniliowy .WOW .Wziełam dwa.Ale się ucieszyłam.

FUUUUUUUUUUUUU obrzydlistwo:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:już pływa w wc
został waniliowy , nie ruszam ble.
\waniliowy jest duzo leoszy niż czekoladowy. A najlepszy jest karmelowy - ten smakuje prawie normalnie :tak: mam córkę ze skazą to wiem:baffled:

Do góry