W
wyjatkowaonaa
Gość
mialam ochotę na faworki, i zrobiłąm podwójną porcję... chyba przesadziłąm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mialam ochotę na faworki, i zrobiłąm podwójną porcję... chyba przesadziłąm
o matkooooomialam ochotę na faworki, i zrobiłąm podwójną porcję... chyba przesadziłąm
Iza daj przepis ;-)
Dzieki :-) to ostatnie najwazniejsze
Iza glupie pytanie, nie smiej sie: a to piwo to nie zaszkodzi? W sensie mi na mleko?
no nie sądzę, taka ilosc?? zresztą, jak robiłam te faworki, to reszte piwa wypiłam, i nie widze, zeby mi albo Gai cos zaszkodziło no moze gdybym robila to codziennie to tak, ale raz na czas nie szkodzi
Bo ja jestem przeciwniczka nawet najmniejszej ilosci alkoholu, tak samo kawy i herbaty (choc obie uwielbiam) ale teraz wole nie ja sie moge spokojnie obejsc bez nich a i dzidzi mysle ze korzysta;-)
no to moje faworki całkiem nie dla Ciebie.. i sosy, bo wina troche zwykle dodaję...;-)
to piwo jest zamiast smietany, bo moja starsza ma skaze i musiałam kombinowac z przepisami ...
ale herbata? co moze zrobic dziecku herbata??
Teina ;-) to tez uzywka. Mowie o tej zwyklej czarnej.
Substancje psychoaktywne: teina