dzziewczyny, boskie ciasto!! i zdrowe. naprawde przepyszne
Moje Wypieki | Dyniowa krajanka z rodzynkami z mąki orkiszowej
Moje Wypieki | Dyniowa krajanka z rodzynkami z mąki orkiszowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zeby nie bladly to chyba sie dodawalo cos kwasnego, sok z cytryny, albo kawalek cytryny, ocet... a ze bledna na zewnatrz, to pewnie w srodku sa jeszcze czerwone... mozesz sprobowac jak beda wygladaly po rozkrojeniu.dziewczyny doradźcie bom kulinarnie tempa. Gotuję buraczki na jarzynkę ale chciałam upiec dwie pieczenie na wolnym ogniu i wodę wykorzystac na barszcz, wiec buraki obrałam. Teraz zaglądam do gara a buraki mi bledną, tracą kolor. Myślicie, ze coś z tego będzie czy mam porzucic myśl o jarzynce i skipic się na barszczu?