C
Cleo1981
Gość
mój D stwierdził że robie pizze jak z da grasso która uwielbiamy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój D stwierdził że robie pizze jak z da grasso która uwielbiamy :-)
paczki czy faworki, paczki czy faworki - oto jest pytanie nie moge sie zdecydowac
kupiłam dziś te babeczki z czekoladą do zrobienia.Igi mi pomagał tzn.wrzucał czekoladę do babeczek :-) ale się cieszył,teraz każdemu wybrał którą kto ma zjesć :-)fajnie i szybko sie robi.
mam w domu takie metalowe foremki i sie zastanwiam czy one sie nadają do tego czy da sie potem wyjąc czy lepiej te papierowe.
znalazłam mistrzowski przepis na ciasto...na duza blache wychodzi cienkie
przypraw do ciasta samego nie daję żadnych jedynie sol i troche cukru.na ciasto kładę sos ( koncentrat,troche oleju,oregano),i reszta to co kto lubi ,najbardziej lubie z miesem drobiowym pieczarkami,papryka i ser czasem kukurydza