A
aga4444
Gość
dla mnie PUDLISZKI pikantny rządzi:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja będę oryginalna, bo ja uwielbiam "Słodką Anię" i "Krzepkiego Radka" RybakaLaski powiedzcie mi jaki lubicie keczup który Wam najbardziej smakuje ??
Ja musze mieć dobry smakowo...he i tu problem trochę...bo z tych co wypróbowałam na razie smakuje mi ale nie zeby sie zachwycac PUDLISZKI -do pizzy,niestety kiedyś dobry był HEINZ i pudliszki przejely i jest taki sam :-/...kupiłam jakis WŁOCŁAWEK...też ujdzie...HELLMANS beznadziejny...TESCO o dziwo w szklanej butli ma też nie najgorszy....ale ja ciągle poszukuje...tego jedynegooo haha
ala świnka haha albo ryba po grecku tez na zimno moznano to ja będę oryginalna, bo ja uwielbiam "Słodką Anię" i "Krzepkiego Radka" Rybaka
A do czego Ci ten ketchup?
Edit: Potrzebuję na szybko (znaczy na jutro) przepis na danie jednogarnkowe jakieś tzn takie do chlebka na imieniny. Macie cos takiego?
no to ja będę oryginalna, bo ja uwielbiam "Słodką Anię" i "Krzepkiego Radka" Rybaka
A do czego Ci ten ketchup?
Edit: Potrzebuję na szybko (znaczy na jutro) przepis na danie jednogarnkowe jakieś tzn takie do chlebka na imieniny. Macie cos takiego?
laski, robilyscie/ jadlyscie kiedys marynowane kozaki?
zostalam obdarowana hurtowa iloscia, juz caly gar sosu gotuje,a zostaly mi same takie male, w sam raz do sloika, tylko niewiem, czy kozaki do octu sie nadaja. moja mama mowi,ze nie slyszala...