Grabarzenka
Fanka BB :)
No to jednak mój cień to dzidziuś. Także, nie zawsze ledwo widoczne kreski to negatyw. Pozdrawiam...Je wyraźnie widzę ale ja widzę ultra cienie zrób bete lub powtórz ten test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jednak mój cień to dzidziuś. Także, nie zawsze ledwo widoczne kreski to negatyw. Pozdrawiam...Je wyraźnie widzę ale ja widzę ultra cienie zrób bete lub powtórz ten test
No i super, tylko że na zdjęciu testów które wrzuciłaś serio nic nie było widaćNo to jednak mój cień to dzidziuś. Także, nie zawsze ledwo widoczne kreski to negatyw. Pozdrawiam...
Jaki słaby pink z taka beta, szok ! Gratulacje No ja widziałam, bo ja serio już mamNo to jednak mój cień to dzidziuś. Także, nie zawsze ledwo widoczne kreski to negatyw. Pozdrawiam...
gratulacjeNo to jednak mój cień to dzidziuś. Także, nie zawsze ledwo widoczne kreski to negatyw. Pozdrawiam...
Gratuluję który dzień cyklu i ile od owu?No to jednak mój cień to dzidziuś. Także, nie zawsze ledwo widoczne kreski to negatyw. Pozdrawiam...
Blada kreska w przewidzianym ulotką czasie to pozytyw tylko czasem ludzie tych kresek nie widzą ja tam u Ciebie widziałam, chociaż wiesz na telefonie to moim zdaniem zawsze trochę słabiej te bladziochy wychodzą.No to jednak mój cień to dzidziuś. Także, nie zawsze ledwo widoczne kreski to negatyw. Pozdrawiam...
U mnie testy nawet przy pozytywnej becie byly negatywne. Także nie jesteś odosobniona gratulujęNo to jednak mój cień to dzidziuś. Także, nie zawsze ledwo widoczne kreski to negatyw. Pozdrawiam...