reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Ten i podobne do tego tytuły są poprostu głupie, żenujące i infantylne a portal traci tylko na wiarygodności. Ale życie sobie dalej w waszej idylii wtórowania sobie nawzajem. Niektórzy widocznie tak lubią spędzać życie🙂
może spytamy @aniaslu czy przez @Moonstone jej portal stracił na wiarygodności? Bo mnie się wydaje, że traci przez trolle 😉

reklama
Ten i podobne do tego tytuły są poprostu głupie, żenujące i infantylne a portal traci tylko na wiarygodności. Ale życie sobie dalej w waszej idylii wtórowania sobie nawzajem. Niektórzy widocznie tak lubią spędzać życie🙂
Mi się tam dobrze żyje, dziękuję ze sie martwisz, ale naprawdę nie musisz 😁 no chyba że nie masz swojego życia to jakoś zniesiemy Twoje zainteresowanie naszymi osobami 😁

A znasz takie pojęcie jak środek stylistyczny?
Ja znam zawodowo, polecam się :-)
W tytule dostrzegam piękno epitetów, zgrabnie użyte porównanie, interesującą inwersję, celowy zabieg zastosowania deminutywów... Całość tworzy niezwykle ciekawą metaforę, sugerującą analogię wyobrażenia wiosennej pogody, jako symbolu nowego życia, z testowaniem (szczególnie za pomocą testów strumieniowych).

Najchętniej bym napisała coś w stylu "sama jesteś głupia", ale się powstrzymam 😅
Tytuł nie jest ani głupi, ani żenujący, ani infantylny. Jest przyciągający uwagę, zabawny i dający nadzieję. Po prostu jest piękny ❤️
Niektórzy widocznie lubią spędzać życie z kijem w d... 🤷‍♀️

Jaki piękny wątek! Aż mnie rusza by zacząć starania. Za dwa dni owulacja 🥰 Muszę się zastanowić choć lekarz kazał odczekać 3 cykle a to dopiero pierwszy 🤣 Liczę że we wrześniu też będzie taki piękny wątek i spalona promieniami letniego słońca wkrocze tu ze staraniami o bobo nr 3 😀

Zawsze możesz założyć własny wątek, jeśli nie odnajdujesz się w tym. I nie sądzę, żeby taki tytuł miał wpływ na wiarygodność portalu, zwłaszcza, że forum i portal to dwa, w pewien sposób, oddzielne byty ;) A na nowe wątki jeszcze jest trochę miejsca.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry