reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Dziękuję Wam, za to, że mogłam do Was napisać. Oprócz mnie i męża tylko Wy wiedziałyście o ciąży.

Rozmawialiśmy z moim i robimy sobie przerwę. Poronienie jedno po drugim to trochę za dużo już dla mnie.
W sierpniu odbieramy klucze do nowego mieszkania. Skupie się na urządzania. Pewnie serce będzie mi pękać patrząc na ten pusty pokoik… ale odpuszczamy typowe starania. Może przytrafi nam się „wpadka” i będzie miała szczęśliwszy finał.
Dalej będę śledzić forum i bardzo, bardzo mocno trzymać kciuki 🤞🤞🤞 za Wasze kreseczki i szczęśliwe ciąże!
Buziaki!
Bardzo mi przykro... Trzymaj się kochana. Jesteś bardzo dzielna ❤️

reklama
Jestem po wizycie.
Pęcherzyk ciążowy umiejscowiony w macicy ale o nieprawidłowym kształcie. Na około liczne krwiaki. Jest co prawda pęcherzyk żółtkowy ale z uwagi na nieprawidłowy kształt pęcherzyka ciążowego i krwiaki lekarz nie robił mi nadziei. Stwierdził, że bez sensu podawać leki bo te nieprawidłowości świadczą o złym rozwoju ciąży.
Także moja intuicja mnie nie myliła. Obecny status to poronienie zagrażające, mam wyczekiwać aż krwawienie się rozkręci i pilnować, żeby nie przekształciło się w poronienie zatrzymane.
Jestem ciekawa co następnym razem mnie spotka …
bardzo mi przykro 😢

Załączniki

• ACAD8E4E-128C-4F41-A1BF-5ECDAD8BA1A6.jpeg
    ACAD8E4E-128C-4F41-A1BF-5ECDAD8BA1A6.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 162
reklama
Do góry