Bardzo mi przykro... Trzymaj się kochana. Jesteś bardzo dzielnaDziękuję Wam, za to, że mogłam do Was napisać. Oprócz mnie i męża tylko Wy wiedziałyście o ciąży.
Rozmawialiśmy z moim i robimy sobie przerwę. Poronienie jedno po drugim to trochę za dużo już dla mnie.
W sierpniu odbieramy klucze do nowego mieszkania. Skupie się na urządzania. Pewnie serce będzie mi pękać patrząc na ten pusty pokoik… ale odpuszczamy typowe starania. Może przytrafi nam się „wpadka” i będzie miała szczęśliwszy finał.
Dalej będę śledzić forum i bardzo, bardzo mocno trzymać kciuki za Wasze kreseczki i szczęśliwe ciąże!
Buziaki!
reklama
Natalia91
Fanka BB :)
bardzo mi przykroJestem po wizycie.
Pęcherzyk ciążowy umiejscowiony w macicy ale o nieprawidłowym kształcie. Na około liczne krwiaki. Jest co prawda pęcherzyk żółtkowy ale z uwagi na nieprawidłowy kształt pęcherzyka ciążowego i krwiaki lekarz nie robił mi nadziei. Stwierdził, że bez sensu podawać leki bo te nieprawidłowości świadczą o złym rozwoju ciąży.
Także moja intuicja mnie nie myliła. Obecny status to poronienie zagrażające, mam wyczekiwać aż krwawienie się rozkręci i pilnować, żeby nie przekształciło się w poronienie zatrzymane.
Jestem ciekawa co następnym razem mnie spotka …
pluto_nova
Moderator
Zanim spuszczę krew, siknełam na pinka i mój duch zmienia się w całkiem porządną krechęJutro betka nr 2
Załączniki
Madriga
Piękny widokZanim spuszczę krew, siknełam na pinka i mój duch zmienia się w całkiem porządną krechę
Edit: No i czekam na dzisiejszą betę śliczną jak ta kreska!
olka11135
Zanim spuszczę krew, siknełam na pinka i mój duch zmienia się w całkiem porządną krechę
Rośnie, rośnie czekamy na wynik
Moonstone
Moderator
JestDziewczyny okres mam mieć w sobotę 4.06, dziś prawdopodobnie (wg testów ów,) 11DC jest jeszcze jakaś szansa?
reklama
pluto_nova
Moderator