reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
Nie wiem, czy to samospełniające się proroctwo z moim sceptycznym nastawieniem czy problem medyczny do głębszej diagnozy.
Zaczęłam plamić w piątek po stosunku ale bardzo delikatnie. Czytałam, że niby może wystąpić plamienie do 24 h. Wczoraj się nasiliło. Dzisiaj już przy każdej wizycie w toalecie są ślady. W sobotę zrobiłam kontrolną betę na polecenie lekarza. Jeszcze nie mam wyników. Dzisiaj o 16 mam wizytę. Po becie będę widzieć czy mam jeszcze po co iść na wizytę, czy tylko pogadam sobie z lekarzem 😔

Przepraszam, że tutaj piszę ale nawet nie wiem, gdzie bym miała się wyżalić. Jedynie w tym wątku podzieliłam się wiadomością o dwóch kreskach.

Dla Was życzę więcej szczęścia niż ja mam i mocno trzymam 🤞za 2 kreski z finałem po 9 miesiącach!

Nie wiem, czy to samospełniające się proroctwo z moim sceptycznym nastawieniem czy problem medyczny do głębszej diagnozy.
Zaczęłam plamić w piątek po stosunku ale bardzo delikatnie. Czytałam, że niby może wystąpić plamienie do 24 h. Wczoraj się nasiliło. Dzisiaj już przy każdej wizycie w toalecie są ślady. W sobotę zrobiłam kontrolną betę na polecenie lekarza. Jeszcze nie mam wyników. Dzisiaj o 16 mam wizytę. Po becie będę widzieć czy mam jeszcze po co iść na wizytę, czy tylko pogadam sobie z lekarzem 😔

Przepraszam, że tutaj piszę ale nawet nie wiem, gdzie bym miała się wyżalić. Jedynie w tym wątku podzieliłam się wiadomością o dwóch kreskach.

Dla Was życzę więcej szczęścia niż ja mam i mocno trzymam 🤞za 2 kreski z finałem po 9 miesiącach!
trzymam kciuki by wszystko było dobrze.
Daj znać jak tam beta.

Jedziemy na tym samym wózku. Pomysl ze przynajmniej towarzystwo doborowe. Machnij z beta progesteron :)

Jedziemy na tym samym wózku. Pomysl ze przynajmniej towarzystwo doborowe. Machnij z beta progesteron :)
@Moonstone widzę, że masz podobne podejście do mnie i starasz się widzieć plusy w minus.
W piątek się przestraszyłam, wczoraj załamałam i popłakałam a dzisiaj chyba mam wkr… teoretycznie jeszcze nic nie jest przesądzone i staram się nie nakręcać do wyników bety ale rozsądek podpowiada mi aby nastawić się na kolejną stratę.

Mam wyniki bety. Plamienia się trochę wyciszyły. Nie wiem co myśleć… 🤷‍♀️

Załączniki

• 9CD6C36C-82D5-40B7-ACD2-893C4B24C038.jpeg
    9CD6C36C-82D5-40B7-ACD2-893C4B24C038.jpeg
    41,8 KB · Wyświetleń: 141
  • C4888C5C-7073-431B-8E80-AEEC38CAF138.png
    C4888C5C-7073-431B-8E80-AEEC38CAF138.png
    102,8 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Do góry