Owulacja
Fanka BB :)
@Moonstone Crl 2.8 a tydzień który?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według owulki 5 i 4, według ostatniej miesiączki 5 i 6@Moonstone Crl 2.8 a tydzień który?
trzymam kciuki by wszystko było dobrze.Nie wiem, czy to samospełniające się proroctwo z moim sceptycznym nastawieniem czy problem medyczny do głębszej diagnozy.
Zaczęłam plamić w piątek po stosunku ale bardzo delikatnie. Czytałam, że niby może wystąpić plamienie do 24 h. Wczoraj się nasiliło. Dzisiaj już przy każdej wizycie w toalecie są ślady. W sobotę zrobiłam kontrolną betę na polecenie lekarza. Jeszcze nie mam wyników. Dzisiaj o 16 mam wizytę. Po becie będę widzieć czy mam jeszcze po co iść na wizytę, czy tylko pogadam sobie z lekarzem
Przepraszam, że tutaj piszę ale nawet nie wiem, gdzie bym miała się wyżalić. Jedynie w tym wątku podzieliłam się wiadomością o dwóch kreskach.
Dla Was życzę więcej szczęścia niż ja mam i mocno trzymam za 2 kreski z finałem po 9 miesiącach!
Jedziemy na tym samym wózku. Pomysl ze przynajmniej towarzystwo doborowe. Machnij z beta progesteronNie wiem, czy to samospełniające się proroctwo z moim sceptycznym nastawieniem czy problem medyczny do głębszej diagnozy.
Zaczęłam plamić w piątek po stosunku ale bardzo delikatnie. Czytałam, że niby może wystąpić plamienie do 24 h. Wczoraj się nasiliło. Dzisiaj już przy każdej wizycie w toalecie są ślady. W sobotę zrobiłam kontrolną betę na polecenie lekarza. Jeszcze nie mam wyników. Dzisiaj o 16 mam wizytę. Po becie będę widzieć czy mam jeszcze po co iść na wizytę, czy tylko pogadam sobie z lekarzem
Przepraszam, że tutaj piszę ale nawet nie wiem, gdzie bym miała się wyżalić. Jedynie w tym wątku podzieliłam się wiadomością o dwóch kreskach.
Dla Was życzę więcej szczęścia niż ja mam i mocno trzymam za 2 kreski z finałem po 9 miesiącach!
@Moonstone widzę, że masz podobne podejście do mnie i starasz się widzieć plusy w minus.Jedziemy na tym samym wózku. Pomysl ze przynajmniej towarzystwo doborowe. Machnij z beta progesteron
Cieszyć się przyrost widze piekny.Mam wyniki bety. Plamienia się trochę wyciszyły. Nie wiem co myśleć…