reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
@olka11135 jutro idę na drożność, a dzisiaj przypomniałam sobie o tej Twojej wróżce z yt 😅 i wiesz co mnie spotka w tym tygodniu? No nie uwierzysz ale ciąża 😅🤞😂 więc oby jutro poszło wszystko jak trzeba i ciśniemy z tematem w tym tygodniu bo marzenie w końcu się spełni 😅🤞😂

Wiem, wiem udzielam się tyle co nic, ale musiałam się tym podzielić 😅

@olka11135 jutro idę na drożność, a dzisiaj przypomniałam sobie o tej Twojej wróżce z yt 😅 i wiesz co mnie spotka w tym tygodniu? No nie uwierzysz ale ciąża 😅🤞😂 więc oby jutro poszło wszystko jak trzeba i ciśniemy z tematem w tym tygodniu bo marzenie w końcu się spełni 😅🤞😂

Ha ha ha to trzymam kciuki :D

Mało się udzielam ale czytam albo chociaż staram się nadrabiać wątki. Narazie czuje się przynależna nigdzie. Ciążowy wątek jedynie przeczytałam, nic nie piszę, nie przedstawiam się. Na konsultacji u gina byłam 20 maja. Mam zalecenie powtórzyć betę 28 maja i przyjść na wizytę z USG. Nauczona doświadczeniem staram się radość mocno trzymać na wodzy.

Trzymam kciuki za majowe pozytywy, jeszcze kilka dni zostało 🤞🤞🤞
Miłego dni!

Co to za wróżka? 😁

reklama
Tez kiedyś jej słuchałam :D 👌

Ja niby nie wierzę w te głupoty, ale jak każda lubię mieć nadzieje ;)
Przecież to nie jest tak, że się nie badam, nic nie robię i liczę, że będę w ciąży bo wróżka tak powiedziała :D
Ale lubię się trzymać myśli, że czerwiec-lipiec zachodzę, a jesień jestem na L4 :D

Do góry