Polecam zrobić betęU mnie dziś 11 dpo, biel absolutna, dlatego już tracę nadzieję na ten cykl. Wszystkim zafasolkowanym gratuluję i życzę nudnych ciąż )
reklama
pietraczkaa
Fanka BB :)
Zrób betę jeśli ona wyjdzie negatywna to dopiero spisz na starty ten cyklU mnie dziś 11 dpo, biel absolutna, dlatego już tracę nadzieję na ten cykl. Wszystkim zafasolkowanym gratuluję i życzę nudnych ciąż )
U mnie nawet w dniu spodziewanej miesiączki była biel
Natalia91
@olka11135 jutro idę na drożność, a dzisiaj przypomniałam sobie o tej Twojej wróżce z yt i wiesz co mnie spotka w tym tygodniu? No nie uwierzysz ale ciąża więc oby jutro poszło wszystko jak trzeba i ciśniemy z tematem w tym tygodniu bo marzenie w końcu się spełni
Wiem, wiem udzielam się tyle co nic, ale musiałam się tym podzielić
olka11135
@olka11135 jutro idę na drożność, a dzisiaj przypomniałam sobie o tej Twojej wróżce z yt i wiesz co mnie spotka w tym tygodniu? No nie uwierzysz ale ciąża więc oby jutro poszło wszystko jak trzeba i ciśniemy z tematem w tym tygodniu bo marzenie w końcu się spełni
Ha ha ha to trzymam kciuki
em_gie
Mało się udzielam ale czytam albo chociaż staram się nadrabiać wątki. Narazie czuje się przynależna nigdzie. Ciążowy wątek jedynie przeczytałam, nic nie piszę, nie przedstawiam się. Na konsultacji u gina byłam 20 maja. Mam zalecenie powtórzyć betę 28 maja i przyjść na wizytę z USG. Nauczona doświadczeniem staram się radość mocno trzymać na wodzy.
Trzymam kciuki za majowe pozytywy, jeszcze kilka dni zostało
Miłego dni!
Trzymam kciuki za majowe pozytywy, jeszcze kilka dni zostało
Miłego dni!
Mmiiaa
Co to za wróżka?@olka11135 jutro idę na drożność, a dzisiaj przypomniałam sobie o tej Twojej wróżce z yt i wiesz co mnie spotka w tym tygodniu? No nie uwierzysz ale ciąża więc oby jutro poszło wszystko jak trzeba i ciśniemy z tematem w tym tygodniu bo marzenie w końcu się spełni
KB02
Może Eva Ariah?Co to za wróżka?
olka11135
Co to za wróżka?
Eva Ariah na YT
Edit. Trochę trąci mi to jej bycie koronasceptykiem no ale to wróżka więc wiadomo, że do końca w głowie dobrze nie ma
KB02
Tez kiedyś jej słuchałamEva Ariah na YT
reklama
olka11135
Tez kiedyś jej słuchałam
Ja niby nie wierzę w te głupoty, ale jak każda lubię mieć nadzieje
Przecież to nie jest tak, że się nie badam, nic nie robię i liczę, że będę w ciąży bo wróżka tak powiedziała
Ale lubię się trzymać myśli, że czerwiec-lipiec zachodzę, a jesień jestem na L4