reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

reklama
@olka11135 jutro idę na drożność, a dzisiaj przypomniałam sobie o tej Twojej wróżce z yt 😅 i wiesz co mnie spotka w tym tygodniu? No nie uwierzysz ale ciąża 😅🤞😂 więc oby jutro poszło wszystko jak trzeba i ciśniemy z tematem w tym tygodniu bo marzenie w końcu się spełni 😅🤞😂

Wiem, wiem udzielam się tyle co nic, ale musiałam się tym podzielić 😅

@olka11135 jutro idę na drożność, a dzisiaj przypomniałam sobie o tej Twojej wróżce z yt 😅 i wiesz co mnie spotka w tym tygodniu? No nie uwierzysz ale ciąża 😅🤞😂 więc oby jutro poszło wszystko jak trzeba i ciśniemy z tematem w tym tygodniu bo marzenie w końcu się spełni 😅🤞😂

Ha ha ha to trzymam kciuki :D

Mało się udzielam ale czytam albo chociaż staram się nadrabiać wątki. Narazie czuje się przynależna nigdzie. Ciążowy wątek jedynie przeczytałam, nic nie piszę, nie przedstawiam się. Na konsultacji u gina byłam 20 maja. Mam zalecenie powtórzyć betę 28 maja i przyjść na wizytę z USG. Nauczona doświadczeniem staram się radość mocno trzymać na wodzy.

Trzymam kciuki za majowe pozytywy, jeszcze kilka dni zostało 🤞🤞🤞
Miłego dni!

Co to za wróżka? 😁

reklama
Tez kiedyś jej słuchałam :D 👌

Ja niby nie wierzę w te głupoty, ale jak każda lubię mieć nadzieje ;)
Przecież to nie jest tak, że się nie badam, nic nie robię i liczę, że będę w ciąży bo wróżka tak powiedziała :D
Ale lubię się trzymać myśli, że czerwiec-lipiec zachodzę, a jesień jestem na L4 :D

Do góry