reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Smaczki inne niż mleczko

My jedlismy na razie marchewkę Gerbera i jablko Hippa. Mam teraz zapas sloiczków gerbera.
Raz mialam tez marchewkę bobovity. Ale jakos mi nie pasuje. Chyba zostane przy tcyh dwóch firmach. Tylko na razie pojedyncze smaki testujemy.

reklama
;-)witam sobotnio.nareszcie odpralam i odprasowalam po urlopie..a bylo tego hohohoho.....3 wieczory przy zelazku spedzilam:tak:ale mozna powiedziec ze w domu panuje lad i porzadek:-D
kochane czy ktoras z was gotuje juz sama zupke dzieciaczkowi?czy narazie same sloiczki dajecie??

Madziadk ja póki ci jeszcze nic nie podawałam ze słoiczków i w ogóle, ale mamy parę słoiczków takich darmowych, jak Gabryś je zje, to spróbuję coś sama przygotować i zobaczymy... nastawiona jestem na gotowanie :-)

pytam o te zupki bo wczoraj ugotowalam pierwszy raz Igusiowi i zajadal az uszy sie trzesly......a zupkami ze loiczka plul........dzis jadl 2 raz taka zupke i jak sie skonczyla to byl wrzask!!))))zrobilam sobie wieceji mam 4 sloiczki po zupkach sklepowych)))))

pytam o te zupki bo wczoraj ugotowalam pierwszy raz Igusiowi i zajadal az uszy sie trzesly......a zupkami ze loiczka plul........dzis jadl 2 raz taka zupke i jak sie skonczyla to byl wrzask!!))))zrobilam sobie wieceji mam 4 sloiczki po zupkach sklepowych)))))

podaj przepis :)

robilam na 3 porcje wiec.300ml wody,1 marchew,1 sredni ziemniak,polowa malej pietruszki,skrawek seleru do smaku.Ziemniaka gotowalam osobno,pokrojonego na male kosteczki by szybciej zmiekl.warzywka tak samo drobno pokroilam wiec wszystko bylo gotowe w 15min bez uszerbku na witaminkach)po ugotowaniu wszystkiego zblendowalam wszystkie jarzynki w wodzie z wywaru jarzynowego uzupelnilam stan wody do 300ml(juz przegotowanej)dodalam 3 lyzeczki kaszki manny,poltorej lyzeczki maselka i wszystko razem zagotowalam..........po ostudzeniu podalam synkowi reszte zawekowalam bedzie na dwa razy jeszcze)))))

polis dzieki maselku czyli tluszczykowi lepiej wchlanialne sa witaminy,nnkt swietnie wplywaja na uklad nerwowy,sa zrodlem wit Ai D:Twoja Lenka jeszcze mala ale moj Igor jest ze stycznia wiec wiekszy kawaler)))

reklama
Do góry