Vickigus nietolerancja na gluten to raczej bóle brzuszka itp. I jeszcze jedno pytanie: ty tak podałaś gluten raz na próbę czy zamierzasz stosować ekspozycję pełną przez 2 miesiące?
zamierzałam tak po troszkę podawać - ale raczej na zasadzie - jak nie będzie nic się działo to wprowadze na stałę kaszkę - choc pewnie zrobia się z tego 2 m-ce
ja tak myslałam , że to o brzuszek bardziej chodzi itp- ale byłam wczoraj u znajomej i jak zobaczyła te zmiany na skorez Viki to własnie zasugerowała, że to może od glutenu
- teraz doczutuję maran - czyli Ala jednak miała wysypkę po glutenie - a opisz dokładniej - czy to były pojedyncze pryszczyki czy całe czerwone place? a może jeszcze inaczej ...hmmm ...ja juz sama nie wiem co myslec o tym glutenie ....- tak jak Gosia napisała- totalna kołomyja
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
zgadzam się z Tobą margoz- ostatnio zaczęłam sie bardziej rozglądać - i faktycznie - np w deserkach prawie wszedzie jest jabłko- a ja już pisałam , że zauważyłam zmiany na skórze po jabłku - za jakias czas spróbuje z innym jabłkiem...banany tez odpadają - i chyba zostaja nam tylko gruszki i ...śliwki
zajrzałam w międyczasie na strone hippa- chyba tylko oni maja wiekszy wybór- dochodzi brzoskwinia i morela
Ostatnia edycja: