Babyboomka
Zaangażowana w BB
Wiadomo... nie wiem co zrobic ze soba, znajdę cos do posprzatania, ale i tak co chwilę odswiezam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiadomo, każda z nas bybtak robiłaWiadomo... nie wiem co zrobic ze soba, znajdę cos do posprzatania, ale i tak co chwilę odswiezam ;-)
Niestety mniej niż 0.20 mIU/mlWiadomo, każda z nas bybtak robiła
Przykro miNiestety mniej niż 0.20 mIU/ml
Okres widocznie spozniony, brak plamien. Co za dziwny miesiac..
To bylby na prawde cud, gdyby sie udalo. Nigdy się w końcu nie udało, choc nadzieja byla przez ten pierwszy testPrzykro mi
Szkoda...
Trzeba próbować dalej! W końcu się uda!To bylby na prawde cud, gdyby sie udalo. Nigdy się w końcu nie udało, choc nadzieja byla przez ten pierwszy test
Nie, mam jeszcze z in vitro, a teraz chodzi mi po glowie, czy moze za wczesbie nie zrobilam tesru z krwiTrzeba próbować dalej! W końcu się uda!
A to byłby pierwsza ciąża?
po implantacji w ciągu 48h wytwarza się hormon beta HCG więc beta z krwi już jest wiarygodna. Chyba, że owulacja się przesunęła. Nie ma co patrzeć na aplikacjęNie, mam jeszcze z in vitro, a teraz chodzi mi po glowie, czy moze za wczesbie nie zrobilam tesru z krwi
Owulacja wedlug aplikacji 12.09, implantacja wyczuwalna prawdopodobna 21/22.09. Dzisiaj 27.09..
Może spróbuj jeszcze za dwa dniNie, mam jeszcze z in vitro, a teraz chodzi mi po glowie, czy moze za wczesbie nie zrobilam tesru z krwi
Owulacja wedlug aplikacji 12.09, implantacja wyczuwalna prawdopodobna 21/22.09. Dzisiaj 27.09..