reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śluz plodny przez caly cykl

Dzisiaj zrobilam test z innej firmy i byl ujemny, nawet cienia cienia. Potem poszlam spac dalej i spalam do 10.00.. dawno sie tak nie wyspalam. Dziś termin okresu, ale nic go nie zapowiadalo i oby nie przylazl. Maz mowi, ze moze pierwszy test byl wadliwy. No nie wiem. Jutro idę na betę i jestem dobrej mysli, choc to dziwny miesiac (wyjatkowo) dla mnie na ciaze, ale chcialabym tak moc sie cieszyc i powiadomic rodzinę o ciazy..
trzymam kciuki aby się udało 🤞 mojej koleżance lekarka powiedziała że jak coś podejrzewa to od razu na bete, bo taki jej urok, że te testy jej nie wychodzą, w drugiej ciąży tez nie wyszły. Powodzenia 😊

reklama
Dzisiaj zrobilam test z innej firmy i byl ujemny, nawet cienia cienia. Potem poszlam spac dalej i spalam do 10.00.. dawno sie tak nie wyspalam. Dziś termin okresu, ale nic go nie zapowiadalo i oby nie przylazl. Maz mowi, ze moze pierwszy test byl wadliwy. No nie wiem. Jutro idę na betę i jestem dobrej mysli, choc to dziwny miesiac (wyjatkowo) dla mnie na ciaze, ale chcialabym tak moc sie cieszyc i powiadomic rodzinę o ciazy..
Oby Wam się udało 🤞
I czekam jaki będzie wynik bety😚

Też mam dziwny ten miesiąc (cykl). Non stop jakieś byle podbrzusza, pleców, kłucie jajników 🙄

reklama
Do góry