Wczoraj zajrzałam do szafy i zobaczyłam rąbek mojej ślubnej sukienki. Wisi sobie od wielu lat i czeka....w sumie nie wiadomo na co, ale nie zajmuje dużo miejsca i trudno mi się z nią rozstać. A wy, co zrobiłyście z waszymi sukienkami lub co macie zamiar z nimi zrobić? Jaką mają historię?
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
moja slubna sprzedalam niecale 2 miesiace po slubie ... poszla na allegro za wiecej niz polowe tego co mnie kosztowalo szycie na pamietke pozostaly mi jedynie buty (mialam niezle szczescie bo kupilam dwie pary i obie potargalam zanim doszlam do stolu weselnego !!!
walonienka
Aktywna w BB
Moja w tej chwili spakowana skrzętnie w pudełko, pewnie zostawię do momentu aż moja córka będzie dorosła. A nuż zechce w niej też wyjść za mąż? ;-)
Suknia odkupiona - kosztowała mnie 100zł Przerobiłam ją, dokupiłam pasujące dodatki.
Mam do niej ogromny sentyment i mimo zmiany w modzie ślubnej myślę, że nawet dzisiaj mogłabym w niej ponownie pójść do ślubu ( z tym samym Mężem , rzecz jasna ).
Jak na razie przynosi szczęście.
Suknia odkupiona - kosztowała mnie 100zł Przerobiłam ją, dokupiłam pasujące dodatki.
Mam do niej ogromny sentyment i mimo zmiany w modzie ślubnej myślę, że nawet dzisiaj mogłabym w niej ponownie pójść do ślubu ( z tym samym Mężem , rzecz jasna ).
Jak na razie przynosi szczęście.
Lilla My
Fanka BB :)
moja w szafie bo muszę ją obszyć i planuje sprzedać w najbliższym czasie.
A ja slub kościelny brałam w garniturze :-) Było to 16 lat temu.....małżeństwo sie rozpadło garnitur poszedł gdzies do ludzi....Teraz w październiku wychodze ponownie za mąż i znów bez sukienki..tym razem w dżinsach ,koszuli w krate ot po kowboisku
Ale miejsca mi dużo nie zajmie w szafie to i problemu co dalej z kreacja zrobić nie będzie :-):-)
Ale miejsca mi dużo nie zajmie w szafie to i problemu co dalej z kreacja zrobić nie będzie :-):-)
ariska
Fanka BB :)
ja mialam prostą sukienkę i po ślubie ją obciełam, wierzchni materiał wymieniłam na złoty, dołożyliśmy wiązanie złote z tyłu i złote kamyczki i miałam sukienke na wesele
reklama
K
Kasienka0044
Gość
Moja wisi w szafie, myslałam o jej sprzedaży ale jest za bardzo porwana na samym dole i wątpie żeby ktokolwiek chciał ją odkupić