reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

reklama
magdalenko B
juz mam ten utworej jest super
tylko wydaje mi sie ze moze byc trudny do zatańczenia
ale strasznie mi sie podoba ::)

my tańczyliśmy walca do piosenki, którą śpiewa Wodecki. opcją było jeszcze tango - niewypowy taniec dla nietypowej pary ;), ale w końcu stanęło na walcu.

walc
no pięknie tylko jeszcze trzeba umiec coś takiego tańczyć
a na nauke to już chyba troszkę za późno ::)

Moją wymarzoną pioseneczką była Edyta Geppert - "Szukaj mnie" ( z filmu "Kogel-Mogel). Nie nadaje sie może ona na pierwszy taniec, ale dla mnie słowa jej były bardzo związane z historią naszej znajomości, więc z dedykacją dla męża okazała się ogromnym zaskoczeniem i miłą niespodzianką. Zobacz-może i Tobie się spodoba... Pozdrawiam i życzę wszystkiego "naj,naj"!

http://www.poema.art.pl/site/itm_86642.html

my dwa tumoki w ogóle nie umieliśmy tanmczy, a potem to dwa na jeden jakoś nam wychodziło i inne też - ważne że przeżyliśmy, choć przed pierwszym tańcem mieliśmy stracha strasznego.

reklama
Kasiula!! nie martw się, w sukience jakkolwiek byś zatańczyła, to będziesz wyglądać, jakbyś była zawodową tancerką (oczywiście tańca towarzyskiego :D )

Do góry