reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Slub:)

reklama
A mój ślub, co prawda w urzedzie "tylko", ale juz 10.12. Juz mam zamówioną wizytę u fryzjera i u mojej manicurzystki ( tam akurat bywam co dwa tygodnie), ale tym razem bedzie pewnie coś specjalnego...
Przyjęcie bedzie małe: 9 dorosłych i 6 dziecki, 5- cioro na krzesełakach i jedno w brzuszku ;)... Robimy w restauracji, w domu nie bardzo już mi się chce... i chyba tak bedzie troszkę uroczyściej... Spodnie bede miała bordowe i biała bluzka, czarne buty i dzis jade po ozdobę na szyję :). Tomek bedzie miał granatowy garnitur, koszulę w delikatne prążki i bordowy krawat. Został jeszcze tylko Jacek... dziś muszę mu kupić jakaś koszule, nie wiem czy krawat też, nie za bardzo lubię dzieci tak na sztywno ubrane, może lepiej jakiś sweterek , teraz są modne w takie rąby. Też bedzie elegancki.
No to Wa wszystko opisałam. A jeszcze kupiła, tacie garnitur ( z emerytury trochę mu ciężko... :( )

Kaśka! dobra z ciebie córeczka! a mój tata w szpitalu ale odwiedzam go codziennie.
Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń ślubnych :D

Dużo zdrówka życzę Koga, Twojemu Tacie!!!
Nie wiem czy dobra, tak się życie ułożyło, że ma tylko mnie... i Jacka... no i teraz bedzie miał Jasia :)

reklama
Do góry