reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

he he dobra jest Jagódka...
Kamilka też jest dobra...
Dominika ostatnio ma fazę na mówienie Kocham Cię
I potrafi tak co 5 minut mówić że mnie i Maćka Kocha...
Albo ostatnio mówi że tata jest bzitki i musimy innego tate poszukać z żółtymi włosami he he he

reklama
Teksty nieziemskie. U nas tez z "kocham cie ", Majcik szaleje juz od jakiegos czasu. Tylko on wszystkich po kolei wymienia ze kocha a na koncu a Ty mnie kochasz?
Tekst z ostatnich zakupow, raczej rozmowa z pania ekspedientka.
Stoimy przy chlodniach i ja zamawiam dwie salatki na dodatek.
Pani laduje jedna, a Majcik mowi: "Ja tego nie lubie"
Pani laduje druga, a ona znow "Ja tego nie lubie"
Pani do niej ze to smaczne i ze dobre. I sie jej pyta czy siebie lubi.
Maja "Nie lubie " :-D:-D:-D Panie w sklepie w smiech.
To sie pytaja czy mame lubisz.
A ona taki powaznym wzrokiem popatrzyla na mnie i mowi "Mame kocham" :-D:-D:-D:-D
Normalnie lizus jeden z niej :-D:-D:-D:-D

Dzisiejszy tekst Ingucha:

zrobiła kupkę do nocnika i ja wynosząc nocnik powiedziałam (często tak mówię w takich sytuacjach:-p) :

-o, jaka śmierdząca kupka

a Ingusia zmartwiona:

- mamunia, jak się robi nieśmierdzące kupki? powiedz mi, bo ja nie umiem...

:-D:-D:-D

reklama
Do góry