reklama
no tak - nasze dzieci zaskakuja nas codziennie
tesks Ingi "kim jest twoja Asia" bardzo mnie rozczulil
a ja dzisiaj rozmawiam z Kamila ... pyta sie co jest na obiad ... mowie ze costam i ze zje to z checia na to ona ... "ale ja nie lubie checi ... nie bede jadla checi ... " i nie dala sobie wytlumaczyc
tesks Ingi "kim jest twoja Asia" bardzo mnie rozczulil
a ja dzisiaj rozmawiam z Kamila ... pyta sie co jest na obiad ... mowie ze costam i ze zje to z checia na to ona ... "ale ja nie lubie checi ... nie bede jadla checi ... " i nie dala sobie wytlumaczyc
No ja ją rozumiem - też nie jadam chęci:-)
Magda - to "odkładnąć" piękne Aż szkoda, że już lada moment dzieciaki przestaną tak mówić
a my właśnie wróciliśmy z urodzinek w "kulkowni" i była pani malująca mordki - moje dziecko zostało tygryskiem i w drodze powrotnej powiedziała, że już NIGDY nie umyje buzi, bo zawsze już musi być tygryskiem i koniec - poszła spać bez mycia ale co będzie jutro
Ostatnia edycja:
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Pieknie hehe
A moje dziecie mnie ostatnio w sumie obrazilo Stwierdzil do taty,ze wracamy do domu na lody ale mama ich nie dostanie bo mama to kuh czyli krowa Potem Jacek mu tlumaczyl chyba z 10 min ,ze tak nie wolno mowic na mame.
A moje dziecie mnie ostatnio w sumie obrazilo Stwierdzil do taty,ze wracamy do domu na lody ale mama ich nie dostanie bo mama to kuh czyli krowa Potem Jacek mu tlumaczyl chyba z 10 min ,ze tak nie wolno mowic na mame.
"Nie dogonicie mnie stare baby"
No to Ci powiedziała
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No dzis sie pokazal bo przechodzac kolo pasacych sie krow powiedzial "tata kuh a mama nie jest kuh" nauka zadzialala.
Podziel się: