reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

reklama
przy obieraniu dzisiaj kurzych jajek ze skorupek (tak szczegółowo piszę, co byście się nie czepiły) Jagoda stwierdziła, że jajka są gołe :laugh2:

Moja Dominika mnie ostatnio zaskakuje z mówieniem i w ogóle.
A dziś udowodniła mi że umie liczyć do trzech.
Mały pzykład cały czas bawi się trzema lalkami i po chwili liczy jede wa trzy.
Albo liczy ile jest poduszek na łóżku.i mówi mama zoba wa jest.

brawa dla Dominiki :)
a nasza mala juz od dluzszego czasu (calkiem o tym zapomnialm) rozpoznaje cyferki 8 oraz zero (lub o jak kto woli) i dodatkowo literke A :) i na znikopisie caly czas kaze je sobie pisac ...

reklama
Do góry