reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

reklama
woloszki mysle ze etap pytan tych madrych i tych mniej madrych czeka kazdego ... my przynajmniej mamy juz doswiadczenie :)

No strasze cie Joaska, bo momentami top juz mam dosyc dyskusji maksia. Kupilismy mu jakis czas temu taka encyklopedie dla dzieci (chyba pisalam o tym) i on zamiast juz wiedziec wszystko bo tam napisalai to dopiero nam zaczal zadawac szczegolowe pytania do tej encyklopedi, wiec ja narazie schowalismy :-):-):-):-) Czlowiek chcial miec spokoj a dopiero sobie narobil :-D

No strasze cie Joaska, bo momentami top juz mam dosyc dyskusji maksia. Kupilismy mu jakis czas temu taka encyklopedie dla dzieci (chyba pisalam o tym) i on zamiast juz wiedziec wszystko bo tam napisalai to dopiero nam zaczal zadawac szczegolowe pytania do tej encyklopedi, wiec ja narazie schowalismy :-):-):-):-) Czlowiek chcial miec spokoj a dopiero sobie narobil :-D

Jak to schowaliście:szok:
Leniuchy jedne;-) Dokształcać się szybko i odpowiadać dziecku uczciwie!!!
:-p:-p:-p:-p

No a jak nie schowac. Kazal sobie czytac na dobranoc np o szkielecie ja juz skonczylam mu wszysko czytac chwila dyskusji a on dalej pytania i chyba by do polnocy by siedzial jakbym tego nie skonczyla.
I tak madrala z niego, pozniej bedziecie mi mowic co mysmy z nim zrobili, ze siedzial w ksiazkach zamiast sie bawic.
Ok pochwale sie moj Maksik dzis sam na podworku napisal mama i tata. :-):-) Plus siedzenia przy komputerze, sam sie uczy przy tym Kliku. :-):-):-)Treaz czekam na oklaski i brawa oczywiscie dla niego :laugh2::laugh2:

No a jak nie schowac. Kazal sobie czytac na dobranoc np o szkielecie ja juz skonczylam mu wszysko czytac chwila dyskusji a on dalej pytania i chyba by do polnocy by siedzial jakbym tego nie skonczyla.
I tak madrala z niego, pozniej bedziecie mi mowic co mysmy z nim zrobili, ze siedzial w ksiazkach zamiast sie bawic.
Ok pochwale sie moj Maksik dzis sam na podworku napisal mama i tata. :-):-) Plus siedzenia przy komputerze, sam sie uczy przy tym Kliku. :-):-):-)Treaz czekam na oklaski i brawa oczywiscie dla niego :laugh2::laugh2:

Po pierwsze: szkielet ważna sprawa i trzeba dziecku nawet czasami pół nocy poświęcić aby wyjaśnić wszelkie szczegóły:-p

Po drugie: WIELKIE BRAWA dla Maksika:tak::tak::tak:

Po trzecie: zaraz po powrocie z pracy też zacznę uczyć pisać moje dziecko - nie mogę być gorsza przecież:-D:-D:-D

reklama
Po trzecie: zaraz po powrocie z pracy też zacznę uczyć pisać moje dziecko - nie mogę być gorsza przecież:-D:-D:-D

A które? To 17-tygodniowe?
Bo nie powiesz mi, że Inga jeszcze pisać nie potrafi:-):laugh2:

A dla Maksika ogromne gratulacje. Teraz to może już listy do Jagody pisać ;p

Do góry