reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Super mowia dzieciaczki a ja tu chyba przestane zagladac
Moj maly w tyle z gadaniem i sie ciesze jak nowe slowa dochodza a wasze juz klepia zdaniami
Moj maly w tyle z gadaniem i sie ciesze jak nowe slowa dochodza a wasze juz klepia zdaniami
Super mowia dzieciaczki a ja tu chyba przestane zagladac
Vici spokojnie ale powiem Ci szcezrze ze odetchnełam z ulgą bo u nas tez z mową kiepskawo:-(
vici
To fakt z tymi jezykami :-/ od szpitala staram sie wiecej niemieckiego wprowadzac i mam efekt :-) Moj synus mowi zug-pociag to nic,ze po niemiecki ja rozumiem Na swieta teraz zaczol to mowic.Aale tak jak bym miala slowa wymienic to malusio ich :-( No nic lekarka mowila,ze martwic mam sie jak skonczy 3 lata i bedzie dalej kiepsko.Wiec mam jeszcze rok i miesiac
Najlepsz(albo najgorsze) uparl sie cholernik ,ze ja to mama a Jacek mamo i nie wytlumaczysz mu za cholere.Myslelismy,ze ma taka faze ale ona jakos nie mija i dalej ja mama a Jacek mamo
Najlepsz(albo najgorsze) uparl sie cholernik ,ze ja to mama a Jacek mamo i nie wytlumaczysz mu za cholere.Myslelismy,ze ma taka faze ale ona jakos nie mija i dalej ja mama a Jacek mamo
Rybcia_21
Fanka BB :)
woloszki moja Dominika też za dużo nie mówi pełnymi zdaniami.Ale jak coś nowego podłapie to non stop jej jadaczka chodzi.
a teraz jak jestem u siostry to się więcej uczy mówić przy kuzynkach,
a teraz jak jestem u siostry to się więcej uczy mówić przy kuzynkach,
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Właśnie usłyszałam
"Mama wychodź z tego komputeja, bo mam... (tu chwila ciszy na zastanowienie) zdziwione nogi"
Julek ostatnio strasznie fantazjuje i podłapuje żarty
"Mama wychodź z tego komputeja, bo mam... (tu chwila ciszy na zastanowienie) zdziwione nogi"
vici
Super,czy ja sie tego doczekam
U nas etap cieszenia sie z nowych slow a tu cale piekne zadania leca ogromne gratki
U nas etap cieszenia sie z nowych slow a tu cale piekne zadania leca ogromne gratki
reklama
Właśnie usłyszałam
Niezłe Julek jest rewelacyjny
U nas ostatnio Jacek był z Inguchą na dworku z samochodzikiem do odpychania - to jej nowa pasja, chociaż ma go od roku, to dopiero teraz doceniła
Ingucha otworzyła ten schowek pod siedzeniem i wsadziła tam nogę w bucie - no i zaklinowała się. Inguch do Jacka:
Tatuś, powiedz nóźce, zieby wyśła!!!
:-)
Podziel się: