reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

reklama
Rybcia dalabys komus innemu szanse :-D:-D:-D
Tak to sa bracia koala, wersja Mai baciaoala :-D:-D:-D:-D
NO a od wczoraj chodzi i wola kicius i to mowi tak wyraznie, moze u nas tez cos sie ruszylo z gadka.
Ale Maja, od wizyty u znajomych strach przed dziecmi jej rowiesnik dal jej wycisk :-D:-D ale o tym na innym watku i wieczorem bo teraz smigamy po Maksika a pozniej po zakupy.

Och woloszki nie wiedziałam ze jestem taka dobra
Dominika też woła na kota kiciuś.
A na misie isiu
tak jak wołała piciu to teraz tu tu
a wczoraj był u nas znajomy z działki i ma na imię Stefan a Dominika na niego wołała Stefi
też już dużo zaczęła mówić ale ja mam sklerozę i nie pamiętam połowy słów.
Ale ostatnio wieczorem mnie zaskoczyła bo mówi mama ma ała i pokazała na mojego siniaka na ręku

Vici zobaczysz:tak: jak nasze chłopaki zaczna w końcu gadac to inne dzieci zostana w tyle:-D czytałam gdzieś, że często maluchy długo nic nie mówią, wszytsko zapamietują, na zasadzie twardego dysku i w penym momencie zaczynają mówic i od razu bardzo ladnie:-)

Marta ja tez to slyszalam i znam pare maluchow co tak mieli.
A Maja sama od siebie wyskoczy z jakim wyrazem ale pozniej niechce powtorzyc go, wczoraj byla ze mna na zakupach i mowilam co wkladam do koszyka najpierw kakao to ona kakakakako, pozniej mowie bierzemy pora na salatke to ona poraaaaaa i sie smiala. Teraz chodzi i wola bracia oala i kakakakakao ;-);-);-)

Dziś wraca nasz Julek. A przed wczoraj zadzwonili do mnie dziadkowie, oddali małemu słuchawkę i co usłyszałam:
- kurza melodia kiedy przyjeżdzasz?:tak:
Ale nam dzieciaka wyszkolili :-D

reklama
Do góry