reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
tak tak Magdalena to jest słoń Domini dziś zaczęła na gipsowego słonia wołać łoń
A ten ptaszek dziłaka to może tak jak pisze woloszki łabędź
A ten ptaszek dziłaka to może tak jak pisze woloszki łabędź
Rybcia_21
Fanka BB :)
he he Joaśka jeszcze Cię Jagódka zaskoczy z tymi potrzebnymi
A u Dominiki ostatnio na tapecie jest
co to jest
lub
co to leży
A u Dominiki ostatnio na tapecie jest
co to jest
lub
co to leży
A u nas Inguch zamiast na mnie wołać "mama" (rzadko, oj rzadko) to cały czas woła "Asia" albo "Asiu" a na Jacka zaczęła wołać "Jacek" albo "Jacuj" (od Jacuń) - i tatuś przeszczęśliwy
A ostatnio jej ulubione:
"palec weś"
to jak czytamy książeczki i ona chce przekręcić kartkę szybciej niż ja zdążę przeczytać i trzymam sobie:-) - ale już coraz więcej książeczek umiem na pamięć
Wczoraj ze 30 razy czytałam Pawła i Gawła - uparła się na to mała zołza
A ostatnio jej ulubione:
"palec weś"
to jak czytamy książeczki i ona chce przekręcić kartkę szybciej niż ja zdążę przeczytać i trzymam sobie:-) - ale już coraz więcej książeczek umiem na pamięć
Wczoraj ze 30 razy czytałam Pawła i Gawła - uparła się na to mała zołza
U nas kroluje Stefek Burczymucha. Wczesniej nie chiala czytac to tylko mowilismy jej co jest na obrazu, pozniej sie jej pytalismy gdzie co jest i ona nam pokazywala. A ostatnio sama bierze ksiazke i po swojemu mowi sobie i pokazuje gdzie co jest bez naszej pomocy, szkoda tylko ze nie mowi po naszemu
A u nas caly czas cio to, kto to, tam , tu, te tą normalnie odmienia.
A u nas caly czas cio to, kto to, tam , tu, te tą normalnie odmienia.
Joaska u nas to samo. A ty uwazasz ze dzin to nie potrzebne slowo? Tewraz niech sie nauczy "z tonikiem "
Śmiem twierdzić, że na tym etapie dżin (jakikolwiek) jej się nie przyda.
U nas Prot i Filip ;p
A kto powiedzial ze jej. Tobie bedzie zamawiac gin z tonikiemŚmiem twierdzić, że na tym etapie dżin (jakikolwiek) jej się nie przyda.
reklama
Podziel się: